Ilves - Pelicans 10.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Surkeassa vireessä olevat Ilves sekä Pelicans vastakkain Tampereella.

Ilves – Pelicans, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,78 Unibet
Ilves – Pelicans, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,60 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,15 | 4,05 | 2,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä Lahdesta vieraaksi saapuva Pelicans. Ottelu tullaan Nelonen Prolla lähettämään suorana lähetyksenä. Kerroinasettelussa viitataan vähämaaliseen otteluun, mutta nyt olisi enemmän kuin hyvä tilaisuus lähteä hieman eri linjalle. Molemmat joukkueet ovat ensinnäkin tällä hetkellä umpisurkeassa pelivireessä. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet niin Ilvekselle kuin Pelicansille pelkkiä tappioita. Ilvekselle maalinteko on alkanut olemaan valtavan vaikeaa, mutta tänään tamperelaisseuralle tarjotaan mahdollisuutta sen korjaamiseen, sillä Pelicansin puolustus on ollut viime kierroksien aikana pelkkää paperia. Edellisellä kierroksella Jokerit murskasi Lahdessa Pelicansin vaatimattomasti 2-8 numeroin.

Ilvekselle ollaan tehty kahdessa edellisessä ottelussa yhdeksän maalia eikä Ilveksen laadukas maalivahtitilannekaan ole pystynyt pitämään tamperelaisia pisteissä kiinni. Viimeksi kotonaan Ilves hävisi SaiPaa vastaan 1-5 maalein. SaiPaa vastaan Ilves teki valtavasti virheitä omassa päässä kenttää ja ne maksoivat maaleja. Ilveksen pelityyli on erittäin kuluttava, mutta siitä huolimatta Ilves on pystynyt illasta toiseen esiintymään suhteellisen pirteästi – mutta joka tapauksessa tamperelaisseura tarvitsee lisää ratkaisijoita. Tällä hetkellä Ilveksen parhaimman maalintekijän tittelin saa seitsemällä maalilla. Vertailukohtana voidaan käyttää HIFK:n Juuso Puustista, jolla kasassa on vaatimattomasti lähes parikymmentä maalia.

Molemmat joukkueet kaipaavat tästä ottelusta lisää pisteitä, sillä varsinkin Pelicansin tilanne on äärimmäisen huolestuttava. Kahdeksan maalia omiin Jokereiden isäntänä kertoo siitä, että lahtelaiset eivät tällä hetkellä välttämättä usko tekemiseen sillä tasolla millä pitäisi. Pelicansin puolustus on vieraissa yhä useammin ja useammin repeillyt siihen tahtiin, että verkot ovat heiluneet ottelua kohden neljää tai viittä kertaa. Pelicans on kärsinyt viime kierrosten aikana lukuisista loukkaantumisista, jotka sekoittavat entisestään lahtelaisten pakkaa. Lähtökohdat voisivat tällä kertaa viitata siihen, että maaleja nähdään kentän molemmissa päissä. Yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas