Ilves - SaiPa 18.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Viekö SaiPa pisteet mukaansa Tampereelta?

Ilves – SaiPa, merkki 1, kerroin 
Ilves – SaiPa ML, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,00 | 2,90 

 

 

Jääkiekon Liigassa yhteen iskevät Tampereen Ilves sekä vieraaksi saapuva Lappeenrannan SaiPa. Tänään pelataan kaikkineensa neljällä pelipaikkakunnalla. Ilves on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena ja puolestaan SaiPa löytyy heti sijaa alempaa eli neljänneltä paikalta. Ilves on ollut koko viikon otsikoissa hyvin epäselvien tilanteiden takia joukkueen omistuspuolella eikä tilanne ole tässä loppuviikon aikana muuttunut oikeastaan mihinkään suuntaan. Ilves ei ole antanut sen vaikuttaa jäällä millään tavalla. Ilves on pelannut mahtavasti ja edellisellä kierroksellahan Ilves voitti KalPan 4-2 maalein. Sitä ennen Ilves vieraili Hämeenlinnassa ja murskasikin HPK:n peräti 1-5 numeroin.

Ilves on ollut alkukaudella äärimmäisen vakuuttava kotonaan, esimerkiksi viidestä edellisestä kotiottelustaan Ilves on pystynyt raapimaan hienosti peräti neljä voittoa! Ilves on pystynyt pitämään kotonaan vastustajat erittäin pienissä maalimäärissä. Esimerkiksi hetki sitten Tampereella vieraillut sarjaykkönen, Pelicans onnistui maalinteossa varsinaisella peliajalla vain kaksi kertaa. Puolestaan hurjassa vireessä oleva Kärpät onnistui vain yhden maalin teossa, toisaalta siitä ottelusta on enemmän jo aikaakin. Tärkein asia Ilveksen kannalta on kuitenkin se, että ainuttakaan tappiota Ilves ei ole kotonaan vielä kokenut.

SaiPa tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta vieraissa SaiPa ei ole aikaisemmilla kausilla juhlinut eikä se sitä todennäköisesti tee tälläkään kaudella. SaiPa voitti edellisessä vierasottelussaan KalPan 2-3 maalein, mutta toisaalta KalPa sai syyttää siitä tappiosta vain ja ainoastaan itseään. SaiPan erittäin kapea kärkiosaaminen puolustuksessa vaikuttaa sinänsä SaiPan tekemiseen, sillä lainkaan loukkaantumisiin lappeenrantalaisilla ei ole varaa. Jussi Markkanen on ollut SaiPan maalilla erittäin hyvä, mutta Markkasen on oltava sitä jatkossakin, sillä SaiPa tarvitsee ehdottomasti voittavan maalivahdin. Tiedossa tulee olemaan tasainen kohtaaminen, mutta kotonaan Ilves on ollut erittäin vahva.

Veikkaussivut | Tuomas