Ilves - SaiPa 5.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Päättyykö Ilveksen surkea pelivire SaiPan kustannuksella?

Ilves – SaiPa, merkki 1, kerroin 2,40 Unibet
Ilves – SaiPa ML, merkki 1, kerroin 1,86 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,40 | 3,95 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, illan tv-kamppailussa Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä Lappeenrannasta vieraaksi saapuva SaiPa. Tiedossa on äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Sarjataulukossa Ilves on tällä hetkellä sijalla kymmenen, kun taas SaiPa löytyy neljänneltä sijalta. Ilves hävisi edellisellä kierroksella HIFK:n vieraana 2-0 maalein, mutta kaiken kaikkiaan Ilves on hävinnyt monta ottelua putkeen erittäin pienillä eroilla. Ilveksen pelityyli on kaiken kaikkiaan erittäin kuluttava, mutta on syytä olettaa, että tamperelaisseura on tänään kotiyleisönsä edessä erittäin ärsytetty sekä näyttöhaluinen.

SaiPan valmistautuminen meni TPS:ää vastaan edellisellä kierroksella täysin pieleen ja senpä takia SaiPa aiheutti itselleen suuria ongelmia Liigan surkeinta joukkuetta vastaan. SaiPa voitti TPS:n jatkojen päätteeksi 5-4 maalein, mutta samanlaisella valmistautumisella SaiPa ei jatkossa tule voittoja hyvään tahtiin nappaamaan. Pekka Tirkkonen otti osittain omaan piikkiinsä surkean valmistautumisen, mutta samalla hän kertoi, että lappeenrantalaiset pitivät palaveria heti ottelun päätyttyä kyseisestä aiheesta. SaiPahan on kotonaan ollut kaiken kaikkiaan vakuuttava, mutta vieraissa tilanne on ollut täysin toinen. Viisi edellistä vierasottelua ovat lappeenrantalaisille tuottaneet vain yhden voiton.

SaiPa on kärsinyt viime kierrosten aikana valtavista loukkaantumisista eikä lappeenrantalaisryhmä tule niitä jatkossa kestämään. SaiPa voi olla alkukauteensa enemmän kuin tyytyväinen, mutta valitettavasti SaiPa tarvitsee kipeästi ja nimenomaan nopeasti pelaajia takaisin kokoonpanoon. Per Savilahti-Nagander tekee SaiPan kannalta onneksi paluun tässä ottelussa takaisin kokoonpanoon, mutta Simon Backman liittyikin samantien uutena pelaajana Keltaisten sairaslistalle. On se vain erikoinen juttu, kun tällä kaudella Liigassa kotietu on näin suuressa roolissa. Kisapuistossa pelattaessa SaiPa olisi lähes varma voittaja, mutta nyt vaaka kallistuu Ilveksen voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas