Ilves – Tappara 14.2.2014 | Juhana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Tamperelaiset ratkaisevat runkosarjan paikallisherruuden.

Vihje lyhyesti

Tampereen paikallispeleissä sarjasijoituksilla ja muilla tilastoilla ei ole juuri ollut merkitystä viime aikoina. Voitot ovat menneet vuosien saatossa ristiin ja usein yllättävään suuntaan, niin tällä kaudellakin. Vaikka Tappara sarjataulukon perusteella hallitsee, ovat paikallispelit oma maailmansa. Ilves taistelee tällä hetkellä jopa suorasta play off -paikasta ja motivaation pitäisi olla kunnossa. Tapparan kakkossija alkaa olla varma ja joukkue valmistautunee jo pudotuspeleihin kovalla harjoitusjaksolla. 1X Ilvekselle kertoimella 2 on erittäin pelikelpoinen kohde.

Vihje: Double Chance 1X, kerroin 2, Bet365

 

 

Perustelut vihjeelle

Tampereella pelataan perjantaina runkosarjan viides ja viimeinen paikalliskamppailu, kun Ilves isännöi Tapparaa Hakametsässä. Samalla ratkaistaan Tampereen kauden jääkiekkoherruus, sillä molemmat ovat voittaneet kahdesti.

Joukkueet tulevat otteluun varsin erilaisista lähtökohdista. Tappara kuuluu kauden onnistujiin ja majailee sarjassa kakkossijalla. Matkaa sarjajohtaja Kärppiin on yhdeksän pistettä ja takana kolmantena oleva Lukko on 12 pisteen päässä.

Ilveskin voidaan lukea onnistujaksi, vaikka joukkueen otteet ovat ailahdelleet paljon. Tällä hetkellä Ilves majailee taulukossa yhdeksäntenä. Matkaa suoraan play off -paikkaan on vain viisi pistettä ja Ilves on pelannut kuudentena olevaa Jokereita yhden ottelun vähemmän. Toisaalta säälipleijariviivan alla oleva HPK on jäänyt jo 13 pisteen päähän. Ilves voikin tällä hetkellä pelata varsin paineettomasti, mutta kädenulottuvilla oleva kuudes sija motivoi joukkuetta varmasti.

Tappara sai parhaan miehistönsä jalkeille pitkästä aikaa, kun Pekka Jormakka palasi loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon viikko sitten. Kalpasta siirtynyt Jukka Voutilainen on istutettu ykkösketjun keskelle ja mies on ratkaissut Tapparalle kaksi voittoa voittomaalikilpailuissa. Tapparan kone on kuitenkin yskinyt, vaikka Kärpät kaatuikin tiistaina. Se on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden varsinaisella peliajalla.

Ilves on viime aikoina pelannut vaihteeksi tuloksellista kiekkoa. Viidestä viime ottelustaan se on voittanut kolme varsinaisella peliajalla ja hävinnyt kerran sekä varsinaisella peliajalla että jatkoajalla. Merkillepantavaa on, että Ilves on noissa otteluissa päästänyt vain kahdeksan maalia. Ilves joutuu otteluun ilman ykköstykkiään Michael Kerästä, joka on sivussa muutaman viikon viime viikon loukkaantumisen jäljiltä. Uutena miehenä Ilveksessä hyökkää Pelicansista tullut Miikka Männikkö, joka pääsee rokottamaan entistä seuraansa. 

Vihje: Double Chance 1X, kerroin 2, Bet365

 

Veikkaussivut | Juhana