Ilves - TPS 26.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko TPS:n karmea tappioputki Hakametsässä?

Ilves – TPS, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,82 | 4,30 | 3,45

 

 

Sarjataulukossa seitsemäntenä oleva Ilves isännöi jääkiekon Liigan ottelussa vieraaksi saapuvaa TPS:ää. Vierasjoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kolmetoista. Jääkiekon Liigassa pelataan tänään täysi kierros yhtä ottelua lukuunottamatta. Ilves voitti torstaina Bluesin kotonaan 5-2 maalein ja samallahan Tuomas Tuokkolan ryhmä sai katkaistua surkean pelivireensä – torstain voiton lisäksi Ilves nappasi uskomattoman upeasti täydet pisteet lauantaina Kärpiltä 2-5 numeroin. Viisi maalia Liigan ykköstä vastaan vieraissa on kaiken kaikkiaan joukkueelta kuin joukkueelta erinomainen suoritus. Ilves on siispä kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt kymmenen maalia, joten kotijoukkueen pelivire on kaiken kaikkiaan noussut valtavasti ylöspäin.

TPS:stä ei ollut mitään hyvää sanottavaa edellisessä vihjeessä HIFK:ta vastaan eikä tilanne ole muuttunut tähän otteluun – TPS on valtavassa tappioputkessa ja tätä menoa turkulaisten ryhmässä tulee tapahtumaan suuria muutoksia! TPS:n omistus ei voi katsoa loputtomiin sitä, että vierasjoukkue kulkee tappiosta toiseen. Kai Suikkanen on ehdottomasti Liigan parhaimpia valmentajia, mutta jotain vierasjoukkueen on tehtävä tai muussa tapauksessa kaudesta on tulossa täysi vitsi. TPS on edellisestä kolmesta ottelustaan kahdessa päässyt jatkoerään asti, mutta ei sillä ole mitään merkitystä, kun tiukat ottelut eivät käänny turkulaisten eduksi. TPS on kärsinyt muutenkin edellisten kierrosten aikana loukkaantumisista, esimerkiksi Fredrik Norrenan poissaolo tuskin auttaa vierasjoukkueen tilannetta.

Ilves pelasi monta ottelua kotonaan putkeen ilman ainuttakaan voittoa, mutta kahden edellisen kierroksen aikana tamperelaisryhmä on ollut lyhyesti sanottuna mahtava! Materiaaliltaan Ilves ei ole TPS:ää perustasossa edellä, mutta moni muu asia nostaa tamperelaiset tässä ottelussa selkeäksi ennakkosuosikiksi. TPS:lle tehdään etenkin vieraissa maaleja valtavalla kädellä eikä sillä tavalla voittaminen ole tässäkään Liigassa mahdollista. Kaiken kaikkiaan TPS on pelannut kolmetoista vierasottelua eikä niistä turkulaisjoukkue ole varsinaisella peliajalla pystynyt nappaamaan voittoakaan. Kohtalaisen järkyttävä suoritus. Jossain vaiheessa TPS tulee nappaamaan voiton ja päättämään järkyttävän tappioputkensa, mutta todennäköisesti se ei vielä tapahdu tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas