Ilves - TPS 5.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/05/2013
Jaa tämä...

Tampereella mukavaa häntäpään läpsyttelyä.

IlvesTPS, Merkki X, Kerroin 4.20 NordicBet

Tampereen Hakametsässä pelataan tänään SM-liigan niin sanottu jumbofinaali. Vastakkain ovat Ilves ja TPS, joista Ilves suuntaa runkosarjan päätyttyä liigakarsintoihin ja TPS aloittaa kesäloman.

Ilvekselle kulunut kausi on ollut todellinen Via Dolorosa, sillä joukkue on kulkenut tappioputkesta tappioputkeen. Joukkue onnistui kuitenkin kaapimaan viime kierroksella kaksi pistettä HPK:lta jatkoajan kautta ja on varmasti saanut siitä jonkin verran uutta virtaa päivittäiseen tekemiseensä. Ipan ilonaiheisiin lukeutuu myös maalitolppien välistä löytyvä Ville Kolppanen, joka on pelannut erinomaisesti ja vain todella harvoja takaiskumaaleja on voinut laittaa miehen omaan piikkiin. Voikin hyvin olla, että Kolppanen nousee vielä jossain vaiheessa aivan SM-liigan torjujien eliittiin, kunhan pääsee vain hieman pitävemmän puolustuksen taakse pelaamaan. Toistaiseksi Kolppanen joutuu kuitenkin paikkailemaan vuotavan puolustuksen virheitä, minkä vain kerkiää.

Turun ylpeys TPS saapuu tampereelle viiden ottelun tappioputkessa. Joukkueen otteista on paistanut jo pitkään selvä päämäärättömyys. Ja onhan tietenkin selvää, että kun panosta ei enää ole, niin motivoituminen on erittäin vaikeaa. Myös TPS:llä maalivahtipelaaminen on ollut koko kauden erittäin hyvällä mallilla. Atte Engren on todella kovan luokan veskari ja monet TPS:n tappiot olisivat helposti voineet päättyä huomattavasti rumempiinkin lukemiin ilman Engrenin huippuvirettä. Maalintekoon TPS kaipaa lisää terävyyttä erityisesti kärkimieheltään Marko Anttilalta, joka jo hetkittäin talven aikana näytti äityvän erittäin kovaan vireeseen, mutta on sittemmin taantunut jälleen tavallisen kuolevaisen tasolle.

Peräpään kohtaamisessa mennään hyvin pitkälti fiilispohjalta, mutta todennäköisesti luvassa on tasainen vääntö. Lappuun tasuri.

Veikkaussivut | Oskari