VIDEO: Ilves järjestämässä ulkoilmaottelua

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Tampereella pelataan ensi kaudella ulkoilmaottelu.

Jääkiekkoseura Tampereen Ilves on suunnittelemassa yhdessä kannattajiensa kanssa suurta urheilutapahtumaa, joka on tarkoitus järjestää Tampereella.

– Meillä on tulossa iso tapahtuma ensi talvena. Tulemme siitä kertomaan lisää myöhemmin. Saamme varmasti lisävoimia molemmista Ilveksen kannattajaryhmistä, Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto totesi.

Yle Urheilulle antamassa haastattelussa Honkalehto on paljastanut, että kyseessä olisi ulkoilmaottelu. Edellisen kerran Tampereella pelattiin ulkoilmaottelu Ilveksen ja Tapparan välillä vuonna 2013.

– Puhumme tämäntyyppisestä tapahtumasta. Enempää asiasta en pysty kuitenkaan tässä vaiheessa asiasta kertomaan, toimitusjohtaja jatkoi.

Ilves on ollut viime aikoina paljon esillä, sillä SM-liigan jonkinlainen kriisiseura antoi potkut päävalmentaja Tuomas Tuokkolalle. Loppukauden heidän päävalmentajana toimii Kari Heikkilä.

Heikkojen peliesitysten lisäksi Ilveksen kannattajat ovat kyllästyneet seurajohdon antamiin katteettomiin lupauksiin joukkueen kehittämisestä. Välit seurajohdon ja kannattajien välillä tulehtuivat kunnolla vajaa pari viikkoa sitten. Syynä oli juuri Tuokkolan saamat potkut.

– Saimme käyntiin nyt terveen vuoropuhelun seuran ja fanien välillä. Konkreettisia asioita lähdemme yhdessä nyt toteuttamaan, Honkalehto päätti.

Ilves pelasi tänään aina yhtä mielenkiintoisen paikallisottelun Tapparaa vastaan. Jatkoajan jälkeen kirvesrinnat julistettiin voittajaksi maalein 3-4.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ja loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle

Lue myös:
Teräväinen lentokoulussa – Jokinen syötti ratkaisun
NHL-blogi: Dallasin suomalainen pakkipari vauhdissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa