IS: Ilves vahvistuu jenkkisentterillä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Ilves on vahvistanut sentteriosastoaan Liiga-yleisölle tutulla hyökkääjällä.

Ilta-Sanomat uutisoi verkkosivuillaan, että Tampereen Ilves olisi pestannut rivistöönsä Steven Zalewskin. 28-vuotias jenkkisentteri saapuu lehden tietojen mukaan Tampereelle jo tänään ja tekee Ilves-debyyttinsä perjantaina ottelussa SaiPaa vastaan.

Zalewski on Liiga-faneille jo tuttu peluri, sillä mies kiekkoili kaudella 2013-14 Lukon väreissä. Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä pelasi tuolla kaudella 31 runkosarjaottelua, jotka toivat hänen pistetililleen lukemat 6+5=11.

[ Tänään on Champions League -päivä! Tsekkaa vihjeosastoltamme ilmainen vinkki illan huippumatsiin AS Roma-Bayern MunchenVoit myös poimia Nordicbetille peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Zalewski vietti alkukauden AHL-seura Utica Cometsin matkassa, jossa hän oli koeajalla. Try-out -jakso ei kuitenkaan poikinut jenkkihyökkääjälle sopimusta, sillä Comets päästi miehen menemään jo 6. lokakuuta.

Zalewski on ehtinyt tahkoamaan urallaan peräti 383 AHL-ottelua tehoin 82+151=233. Vyöltä löytyy myös 10 NHL-ottelua ilman tehopisteitä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut