IS: Ilveksellä merkittävä velkasumma Verohallinnolle

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/06/2016
Jaa tämä...

Tupsukorvien talousongelmat ovat nousseet jälleen esille.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Tampereen Ilves on joutunut protestilistalle, sillä sen mukaan tamperelaisseura on Verohallinnolle velkaa reilut 60 000 euroa.

Ilveksen suunnalla ei ole oltu tietoisia siitä, että tamperelaisseura on joutunut ongelmiin Verohallinnon kanssa.

– Tämä tuli kyllä niin sanotusti puskista. Nyt täytyy selvittää asiaa tarkemmin, Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto totesi.

Vrohallinnosta ei olla ilmeisesti oltu yhteydessä Ilvekseen ja siksi tilanne on tullut tamperelaisille kuin puun takaa.

– Täytyy selvittää verottajalta miksi juuri nyt. Meille ei ole tullut sieltä päin mitään huomautusta. Tuntuu oudolta, että päädyimme protestilistalle ilman minkäänlaista huomautusta, hän jatkoi.

Honkalehto arvelee, että kyseessä on maaliskuun arvolisäverot, mutta tilanteen selvittäminen vie hetken aikaa. Honkalehto on ollut yhteydessä Verohallintoon, mutta vastausta sieltä suunnalta ei ole vielä kuulunut.

Oli tilanne miten tahansa, Ilveksen talous on ollut heikko jo useamman vuoden ajan. Tamperelaisseurahan on tehnyt esimerkiksi vuodesta 2008 alkaen tappiota pahimmillaan tappiota useamman miljoonan euron verran.

Jääkiekon ystäviä hemmotellaan heti perjantaina, kun Suomi avaa urakkansa jääkiekon MM-kisoissa taistolla Valko-Venäjää vastaan. Ottelusta voit lukea vihjeen täältä.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lähde: IS

Lue myös:
VIDEO: Patric Hörnqvist ratkaisi jatkoajalla – Capitals kuilun partaalla
VIDEO: Calgary Flames antoi päävalmentajalleen potkut

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa