Huhumylly pauhaa myös rapakon takana - Kovalchukia huudellaan takaisin NHL:ään?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/10/2014
Jaa tämä...

New Jersey Devilsin huhuillaan haluavan Ilya Kovalchukin takaisin rivistöönsä.

Tunnettu radiopersoona Dino Costan saamien tietojen mukaan New Jersey Devils haluaisi supertähti Ilya Kovalchukin takaisin Atlantin toiselle puolelle. Venäläistaituri loikkasi KHL-kentille viime kesänä allekirjoitettuaan pitkän sopimuksen SKA Pietarin kanssa.

Kovalchukin mahdollisessa paluussa on kuitenkin yksi pieni este: se ei taida olla mahdollista. NHL-pomo Bill Daly kertoi jo Kovalchukin lähdön aikaan, että mikäli tähtihyökkääjä mielisi takaisin NHL:ään, olisi hänen oltava pelaamatta kokonaisen kiekkokauden ajan tai saatava muiden 29 NHL-joukkueiden hyväksyntä paluulle. Tämä tuskin tulee kysymykseen.

Ilman näiden ehtojen täyttymistä Kovalchukilla on asiaa NHL-kentille vasta kaudella 2018-19, kun mies täyttää 35 vuotta. Ennen sitä siirto ei siis taida onnistua.

/

Venäläistaituri ei KHL:ään siirtyessään poissulkenut mahdollisuutta palata NHL:ään vaan kertoi avoimesti, että Stanley Cup on edelleen yksi hänen haaveistaan. Kovalchukin kerrotaan kuitenkin viihtyvän Venäjällä, joten miehen siirtyminen takaisin taalajäillä on vähintäänkin epätodennäköistä.

Samoilla linjoilla oli myös SKA-pomo Roman Rotenberg.

– Me emme ymmärrä uutista, jonka mukaan New Jersey suunnittelisi Kovaltshukin hankkimista takaisin. Olemme jatkuvassa yhteydessä Iljaan ja kaikki hänen ajatuksensa ovat KHL:ssä ja valmistaumisessa Pietari SKA:n tulevaan kauteen, Rotenberg kommentoi Itar Tassille.

– Lisään vielä, että olen Kovaltshukin hyvä ystävä. Joten jos olisi edes pienikin merkki, että hän voisi palata NHL:ään, niin minä tietäisin siitä ensimmäisenä. Pohjois-Amerikasta tuleva tieto on siis mielestäni spekulaatiota.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut