Indiana Pacers - Denver Nuggets 11.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/10/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Denverin jyrkkä alamäki Indianan vieraana?

Indiana Pacers – Denver Nuggets (+10 pistettä), merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,16 | 5,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Indiana Pacers isännöi vieraaksi saapuvaa Denver Nuggetsia. Maailman kovinta koripalloliigaa tarjoillaan Suomen aikaa ensi yönä useamman kamppailun voimin. Lähtökohtaisesti Indiana Pacersin sekä Denver Nuggetsin välisessä kohtaamisessa on vain yksi suuri ennakkosuosikki. Indiana Pacers löytyy itäisen konferenssin kärkipaikalta, kun taas Denver Nuggetsin kausi on sujunut tähän mennessä todella huonosti. Denver Nuggets löytyy läntisestä konferenssista tällä hetkellä sijalta kymmenen. Sinänsä vierasjoukkue on liikenteessä laadukkaalla materiaalilla, mutta toistaiseksi Siniset eivät ole millään tavalla pystyneet pelaamaan omalla tasollaan. Varsinkin vieraissa Denver Nuggets on ollut todella ailahtelevainen. Tilastojen valossa vierasjoukkuetta voidaan pitää läntisen konferenssin mittakaavassa vain alemman keskikastin vierailijana. Sillä tavalla ei ole yllättävää, että Denver Nuggetsin sijoitus on mitä sattuu.

Indiana Pacers lähtee käytännössä kotiotteluun kuin kotiotteluun ennakkosuosikkina, sillä Indiana Pacersin kotietu on yksi NBA:n merkittävimmistä! Viisi edellistä kotiotteluahan ovat tuottaneet Indiana Pacersille vaatimattomasti neljä voittoa. Yksinkertaisesti Indiana Pacers ei ole kotonaan tottunut lainkaan häviämään. Edellisellä kierroksella kotijoukkue hävisi yllättäen Orlando Magicille 93-82 numeroin, mutta muuten itäisen konferenssin kärkijoukkue on käytännössä kulkenut voitosta voittoon. Ennen kaikkea Indiana Pacers on pelannut tasaisesti ja juuri senpä takia kotijoukkueen sijoitus on parhainta mahdollista luokkaa. Indiana Pacersin rutiini on ollut tällä kaudella korkeaa tasoa ja näin ollen keskinkertaisillakin peliesityksillä kotijoukkue on kovalla prosentilla pystynyt voittoja nappaamaan.

Denver Nuggetsin tekeminen on todella epätasaista ja senpä takia viisi edellistä vierasottelua ovatkin tuottaneet Sinisille vaatimattomasti peräti neljä tappiota. Itseasiassa Denver Nuggets joutuu tätä ottelua ajatellen erittäin vaikeaan tilanteeseen, sillä Siniset ovat joutuneet pelaamaan jo useamman vieraskamppailun putkeen. Denver Nuggetsille tämä taistelu on kolmas vierasottelu putkeen, joten siinäkään mielessä vierasjoukkueeseen luottoa ei valitettavasti löydy. Denver Nuggets on kärsinyt viime aikoina muutenkin loukkaantumisista, joten vierasjoukkue ei missään tapauksessa pääse Indiana Pacersin vieraaksi parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Denver Nuggetsin lopullinen kokoonpano onkin tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Denver Nuggets on ollut joukkueena juuri Indiana Pacersille vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla vierasjoukkue lienee vain turistin roolissa. Tasoituksellakin lähdetään Indiana Pacersia vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas