VIDEO: Indy 500:n hurja kolari - ihme, että ei tullut ruumiita

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Amerikan Indy 500 -sarjassa eletään kuin Villissä Lännessä. Viime viikonloppuna uusiseelantilainen kisakuski Scott Dixon sai taas osakseen hurjaa elämää enemmän kuin tarpeeksi. Kisaviikon aikana Dixon ensin sai ajettua itselleen paalupaikan itse kisaan. Pari tuntia tämän jälkeen hänet ryöstettiin aseella uhaten pikaruokapaikassa, ja lopuksi Dixon ajoi kisassa sellaisen kolarin, josta ihmisen ei pitäisi selvitä hengissä. Dixon käveli romuttuneesta autostaan itse pois.

Indianapolis Motor Speedwayllä ajetussa 200:n kierroksen kisassa Jay Howard ajautui radan ulkoreunan muuriin ja sieltä radan poikki, kunnes hän osui Dixoniin. Dixonin auto lähti lentoon kuin raketti, osui radan sisäreunan turvamuuriin, hajosi palasiksi ja pomppasi takaisin radalle.

Kisa keskeytettiin puoleksi tunniksi, ja kaikkien onneksi ja ihmetykseksi kolarin kumpikin osapuoli kömpi itse ulos autoistaan ilman vammoja.

”Vähän piesty olo. Olen iloinen, että kaikki ovat ok. Olihan se hurjaa kyytiä”, Dixon totesi jälkeenpäin.

F1 -kuski Fernando Alonso oli mukana Indy 500 -kisassa. Hän oli päättänyt jättää Monacon F1 GP:n väliin päästäkseen mukaan Indianapolisiin. Alonson motivaatio formulapuolella taitaa olla aika vähissä. Entinen F1 -kuski Takuma Sato voitti Indianapoliksen kisan.

 

Laji kuin laji, lyö vedot  Unibetille!>>