Inter - Catania 26.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Catania huikean yllätyksen Interin vieraana?

Inter – Catania, merkki 2, kerroin 11,00 Expekt
Inter – Catania (+1), merkki 2, kerroin 3,40 Bet365

Expektin kertoimet otteluun 1,28 | 5,00 | 11,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Catania matkustaa Interin vieraaksi Milanoon. Sarjataulukossa Inter on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Catania löytyy viimeiseltä sijalta. Kaiken kaikkiaan Interin kausi on ollut loistava verrattuna Catanian tilanteeseen, mutta siitä huolimatta tätä kerroinasettelua ei pysty ymmärtämään. Inter on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta kaiken kaikkiaan kotijoukkue on pelannut jatkuvasti äärimmäisen epätasaisella tasolla. Edellisestä viidestä ottelustaan Inter on saalistanut käsittämättömästi ainoastaan yhden voiton, joten kyllähän se kertoo kotijoukkueen vaikeuksista. Interin leirissä oletetaan Cataniaa vastaan saalistettavan helpot kolme pistettä, mutta toisaalta Catania on juuri tälläisessä tilanteessa yllätysvalmis joukkue. Cataniallahan ei ole käytännössä enään mitään menetettävää, sillä vierasjoukkue löytyy tosissaan Saapasmaan viimeisen joukkueen kohdalta. Täytyy kuitenkin samalla muistaa, että Catanialla on matkaa viivan paremmalle puolelle vain neljä pistettä.

Catanian tilannetta on turhaa lähteä puolustelemaan, sillä vierasjoukkue on tähän mennessä ollut käytännössä täysin turisti. Catania on kaiken kaikkiaan saalistanut kauden aikana vain kolme voittoa, mutta se ei missään tapauksessa tarkoita, että Catania lähtisi Milanoon ainoastaan metsästämään arvokasta kokemusta. Ymmärtäisin tämän kerroinasettelun, jos Inter tai jokin muu huippuseura olisi pelannut edes jollain tapaa omalla tasollaan, mutta eihän Inter ole millään tavalla pelannut omalla tasollaan. Inter on yksittäisessä ottelussa pelannut sillä tasolla millä pitääkin, mutta viisi edellistä ottelua ovat kertoneet kotijoukkueen ongelmista. Inter on viiteen edelliseen otteluun viimeistellyt kaiken kaikkiaan kaksi maalia, joten kotijoukkueelta ovat maalintekijät puuttuneet kokonaan. Ricardo Alvarez sekä Mauro Icardi ovat suurella todennäköisyydellä edelleen sivussa Interin vahvuudesta, joten muutama tärkeä palanen puuttuu kotijoukkueen käytettävistä.

Catania on ollut täysin ansaitusti Saapasmaan pääsarjan pisteautomaatin roolissa, mutta tällä kerroinasettelulla vierasjoukkueelle tarjotut huikeat kertoimet nousevat väkisinkin hienoiksi pelikohteiksi! Yksinkertaisesti en henkilökohtaisesti sanottuna osaa arvostaa Italian korkeimmalla sarjatasolla joukkueiden välisiä tasoeroja näin merkittäviksi. Periaatteessa tilanne voisi olla toinen monessa muussa liigassa kuten esimerkiksi Englannissa, Espanjassa tai Saksassa, mutta Italiassa huippujoukkueista ainoastaan Juventus, Napoli sekä AS Roma ovat pystyneet säilyttämään oman tasonsa. Cataniallahan on edelleen muutamia tärkeitä pelaajia sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta toisaalta ylempänä jo mainittiinkin, että myös kotijoukkueelta on muutamia avainpelaajia loukkaantuneena. Inter on ollut kylläkin joukkueena Catanialle erittäin vaikea vastustaja, mutta Catanian kertoimissa on mahdollisesti ilmaa. Vierasjoukkueelle tarjotut huikeat kertoimet poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas