Inter - Chievo Verona 13.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Inter metsästämään tärkeitä sarjapisteitä veronalaisten kustannuksella.

Inter – Chievo Verona, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 1,82 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,30 | 7,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, kierroksen päättävässä ottelussa Chievo Verona matkustaa testaamaan Milanoon Interin päivän vireen. Sarjataulukossa Inter on tällä hetkellä sijalla kuusi, kun taas Chievo Verona löytyy sijalta seitsemäntoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisitoista pistettä Interin eduksi. Kaiken kaikkiaan Inter sekä Chievo Verona ovat paperilla katsottuna täysin toistensa vastakohdat, mutta maalidotusarvoltaan tämä ottelu ei ole runsasmaalinen. Inter sekä Chievo Verona tunnetaan erittäin hyvin puolustavina joukkueina. Chievo Veronalle maalinteko on normaalisti muutenkin vieraissa todella vaikeaa. Chievo Verona on tähän mennessä pelannut yhteensä yhdeksän vierasottelua ja niissä vierailijat ovat viimeistelleet täysin käsittämättömästi ainoastaan neljä maalia. Luonnollisesti vierasvoitotkin ovat vähiin jääneet.

Interin tilanne tämän ottelun alla ei ole helppo, sillä viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton – kahteen edelliseen otteluun Inter ei ole pystynyt tekemään maaliakaan. Inter hävisi viimeksi Italian Cupin ottelussa Udineselle 1-0 maalein. Inter on itseasiassa joutunut viime aikoina matkustelemaan todella paljon, joten siinä mielessä kotijoukkue tarvitsee tästä ottelusta voiton tai muussa tapauksessa Sinimustien tilanne saattaisi heikentyä entisestään. Vielä vähän aikaa sitten Inter pelasi käytännössä joukkuetta kuin joukkuetta vastaan runsasmaalisia kamppailuita, mutta viime aikoina kotijoukkueen ottelut ovat olleet todella vähämaalisia. Interiä vastaan maalintekohan on Saapasmaan muille huippujoukkueillekin periaatteessa vaikeaa, mutta toisaalta Interiä laadukas puolustustyöskentely ei ole hyödyttänyt, koska maalinteko on kotijoukkueelle muuten todella vaikeaa.

Inter joutuu tähän otteluun ilman muutamaa erittäin tärkeää pelaajaa, joten siinä mielessä sekin oikeastaan vain nostaa sen todennäköisyyttä, että maalit tulevat olemaan melkoisen vähissä. Chievo Verona tulee tässä ottelussa keskittymään ainoastaan puolustamiseen. Kukaan ei oleta Chievo Veronan tekevän tänään maaliakaan, mutta toisaalta vierasjoukkueen tärkein tehtävä onkin oman maalin suojeleminen. Chievo Veronan pelityyli on ollut aikaisemmillakin kerroilla Saapasmaan kärkijoukkueille vaikea murrettavaksi, sillä Chievo Veronalla on yleensä laittaa maalille laadukas maalivahti sekä bussi kuudentoista alueen kulmalle. Chievo Verona on ollut tähän mennessä yksi Saapasmaan vähämaalisimmista vierasjoukkueista. Oikeastaan Keltaisten otteluissa ei vieraissa tapahdu yhtään mitään, koska järjestäen ne ovat päättyneet alle vaadittuun maalimäärään. Interiltä tehoja tosissaan syö muutaman avainpelaajan loukkaantuminen, joten alle 2,5 maalia on erittäin järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas