Inter - Fiorentina 26.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Inter isännöi Fiorentinaa saapasmaan kärkikamppailussa.

Inter – Fiorentina, merkki 2, kerroin 
Inter – Fiorentina (+1), merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,95 | 3,50 | 4,00 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n viikkokierroksen ottelutarjontaa, illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät Inter sekä vieraaksi saapuva Fiorentina. Kyseessä on viidennen kierroksen päättävä kamppailu. Tällä hetkellä sarjataulukossa Inter sekä Fiorentina ovat hienosti sijoilla neljä sekä viisi. Itseasiassa molempien joukkueiden alkukausi on ollut hyvin samanlainen – kolme voittoa sekä yksi tasapeli. Maalinteossa Inter on onnistunut kolmetoista kertaa, kun taas Fiorentina on onnistunut kymmenen kertaa. On kuitenkin otettava huomioon, että Inter viimeisteli seitsemän maalia surkean Sassuolon verkkoon. Todellisuudessa siis kolmetoista tehtyä maalia ei kuvaa Interin hyökkäykaluston tehokkuutta oikealla tavalla alkukaudelta kokonaisuudessaan.

Fiorentina on tällä kaudella mukana Eurooppa liigan lohkovaiheessa ja urakka käynnistyikin erinomaisesti 3-0 maalein voitolla Pacos Ferreiraa vastaan. Sen jälkeen Fiorentina on ehtinyt pelaamaan Italian liigassakin ottelun Atalantaa vastaan erinomaisella menestyksellä. Kaiken kaikkiaan Fiorentinalla pullat ovat uunissa vähintäänkin erinomaisesti, sillä kahdessa viime ottelussa Fiorentina on viimeistellyt viisi maalia ja toisekseen omissa verkot eivät ole heiluneet kertaakaan. Lähtökohdat lupailevat erinomaista kautta vierasjoukkueelle ja nythän tänä iltana näitä lupauksia olisi mahdollista lunastaa.

Fiorentina on tällä kaudella liikenteessä erittäin laadukkaalla joukkueella ja toisekseen Fiorentina on ollut aikaisemmilla kerroilla Interille vähintäänkin hankala vastustaja. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin tämän vuoden helmikuussa ja silloinhan päädyttiin Fiorentinan murskavoittoon 4-1 maalein. Tänään tuskin sama tilanne toistuu maalien suhteen, mutta vierasvoitto on erinomainen valinta kupongille.

Veikkaussivut | Tuomas