VIDEO: Ex-Juventus-tähti siirtymässä Manchester Cityyn

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Sanonta ”parempi myöhään kuin ei milloinkaan” ei ole ehkä koskaan ollut ajankohtaisempi kuin nyt. Viimeisimpien Italiasta kantautuvien tietojen mukaan maan jalkapallolegenda Andrea Pirlo olisi vihdoinkin siirtymässä Valioliiga-kentille!

36 – vuotias l’architetto on palloillut kuluvan kauden Pohjois-Amerikassa Major Soccer League (MSL) joukkue New York City FC:n riveissä. Joukkueen kausi kuitenkin loppui jo runkosarjaan, ja miehellä on useampi kuukausi vapaata ennen seuraavan kauden alkua. Sky Italian toimittajan Fabio Caressan mukaan Manchester City on nyt hyväksynyt diilin, joka toisi maestro Pirlon Etihad stadionille tammikuussa kauden loppuun kestävällä sopimuksella.

Siirto ei olisi mikään ihme, koska Manchester Cityn omistava City Football Group yhtiö omistaa myös New York City FC: n. Aiemmin vastaavanlainen siirto nähtiin viime kaudella, kun entinen Chelsea-ikoni Frank Lampard siirtyi lainasopimuksella New Yorkista Man Cityyn. On myös tiedossa, että entinen Juventus, AC Milan ja Internazionale-tähti ei ole nauttinut täysin rinnoin ajastaan Isossa Omenassa. Siirto Valioliigaan olisikin huikean uran pelanneen Pirlon viimeinen iso liike, ja mahdollisuus voittaa jotakin.

Ohessa vielä video, jossa kooste Pirlon debyytistä New York City FC:n paidassa. Video todistaa sen, että mies on edelleen yksi maailman parhaita pelinrakentajia, jollaiselle myös Manchester Cityssä olisi tarvetta.

Muistathan että tänään jatkuu jälleen Mestarien Liiga. Maailman kovimmassa seurajoukkuekilpailussa ottavat yhteen tänä iltana muun muassa FC Barcelona ja As Roma. Peliyhtiö NordicBet tarjoaa Mestarien Liigaan aivan älyttömän tarjouksen, jossa voi voit voittaa ilmaiseksi jopa 2000€!

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa