Irlanti - Kroatia | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 10.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2012
Jaa tämä...

Ennakkoon C-lohkon kaksi heikompaa maata avaavat kisansa illan myöhäisottelussa.

Pitkävetovihje ja tulosvetovihje Irlanti – Kroatia otteluun:
Pitkäveto: Tasapeli, Kerroin 3,20 Expekt
Tulosveto: 0-0, Kerroin 7,40 Betfair
Tulosveto: 1-1, Kerroin 7,00 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Kroatia koki ison menetyksen Ivica Olicin joutuessa seuraamaan loukkaantumisen vuoksi kisat katsomosta. Nyt kroatian mahdollinen menestys lepää kavereiden kuten Srna, Modric sekä hieman tuntemattomampien pelaajien (Jelavi ja Mandžuki) harteilla. Irlannin vaarallisin pelaaja on todennäköisesti tätä nykyä Jenkeissä pelaava Robbie Keane, mutta paperilla ruusuista tulevaisuutta kisoissa ei voi ennustaa.

Kroatian harjoitusottelut eivät ole suuria lupauksia antannet, joukkueen peli näyttää hitaalta ja hyökkäyspeli hampaattomalta. Uskonkin myös Kroatian jäävän alkulohkoon Italian ongelmista huolimatta. Irlanti perustaa pelinsä puhtaasti joukkuepuolustamiseen ja muutamiin vastaiskuihin, eikä 0-0 nyhväys ole ollenkaan poissuljettu vaihtoehto tässä ottelussa. Ennakkoarvioni onkin pelistä varsin konservatiivinen, maaleja tuskin montaa tullaan näkemään ja tästä ottelusta tuskin paljon jää jälkipolville kerrottavaa. Ensimmäisen maalin tehnyt joukkue tuskin ottelua tulee häviämään – sikäli kun kumpikaan siinä onnistuu. Ennustelen tasaista ja varovaista ottelua.

Veikkaussivut | Paspe