Isku-Volley - Loimu 18.11.2013 | Mestaruusliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Loimu vieraissakin Isku-Volleysta selvää jälkeä?

Isku-Volley (+2,5 erää) – Loimu, merkki 2, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 3,90 | 1,22

 

 

Lentopallon Mestaruusliigan ainoassa ottelussa Loimu matkustaa Tampereelle testaamaan Isku-Volleyn päivän vireen. Isku-Volley on seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton, joten kotijoukkueen tilanne on todella surkea! Isku-Volleyn materiaali on heikkoa tasoa eikä se ole missään tapauksessa Loimun luokkaa. Toisaalta sen jo kertoo sarjataulukkokin, sillä Loimu on yhdeksän ottelun jälkeen sarjataulukossa heti kärjen takana neljäntenä. Loimu hävisi viimeksi huippuottelussa VaLePalle 1-3 numeroin, mutta sitä ennenhän vierasjoukkue oli muutaman ottelun voittoputkessa.

Isku-Volleyn sekä Loimun kohtaamisessa mielenkiinto tavallaan kohdistuu myös siihen, että kyseessä on kaksi äärimmäisen perinteikästä joukkuetta. Isku-Volley on pelannut Mestaruusliigassa yhteensä 40 kautta, kun taas Loimulla on alla 36 pelattua kautta. Loimulle alkukausi oli tällä kerralla hieman vaikea, mutta tällä hetkellä sellaisesta tosissaan ei ole tietoakaan. Loimu on ehtinyt taistelemaan jo kotonaan niin VaLePaa kuin viime kauden mestarijoukkuettakin, Tiikereitä vastaan erinomaisesti. Potentiaalia Loimulla riittää täysin erilaiseen menestykseen tällä kaudella kuin kotijoukkueella. Kolmesta viime ottelustaan Isku-Volley on kuitenkin hävinnyt kahdesti suoraan kolmessa erässä. Isku-Volleyn pelin selkäranka katkeaa turhan nopeasti, jos vastustaja pystyy viemään esimerkiksi ensimmäisen erän tiukan taistelun päätteeksi.

Loimun kannalta ehdottomasti hienoa on se, että vierasjoukkueen perusrunko säilyi viime kaudesta, mutta toisaalta Loimu kuitenkin myös vahvistui Shawn Sangreylla sekä Corey Riecksillä. Ensimmäiseksi mainittu pelaaja pelaa Loimun hakkurina ja puolestaan Corey Riecksin tehtävä on olla yleispelajaana. Tuomas Tihinen tulee kotijoukkueen kokoonpanossa pelaamaan tänään 500. pääsarjaottelunsa ja se on tietenkin upea asia, onnittelut Tuomas Tihiselle! Valitettavasti kentän puolella se tuskin tulee näkymään. Isku-Volley on kotonaan pystynyt pelaamaan tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut mahdotonta. Selkeällä tasoituksella Loimun voitto napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas