John Isner - Juan Martin Del Potro 17.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Eteneekö Juan Martin Del Potro huomiseen loppuotteluun?

John Isner – Juan Martin Del Potro, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,50 | 1,53

ATP-tennistä Cincinnatista, illan ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Yhdysvaltojen John Isner sekä Argentiinan Juan Martin Del Potro. Ottelun voittaja tulee etenemään huomiseen loppuotteluun. John Isner järjesti eilen puolivälierässä täysin käsittämättömän yllätyksen voittamalla Novak Djokovicin 2-1 numeroin. Ottelu Novak Djokovicia vastaan oli John Isnerille erittäin raskas, joten kuinka yhdysvaltalainen on pystynyt lepuuttamaan itseään tähän otteluun? Juan Martin Del Potro nappasi puolestaan toki myös kolmessa erässä voiton Dmitry Tursunovia vastaan, mutta huomattavasti vähemmällä työllä argentiinalainen selvisi voittoon saakka.

John Isner pelaa täysin syöttönsä varassa, sillä mikäli ykkössyöttö ei osu ruutuun, yhdysvaltalainen on suurissa ongelmissa. Ottelussa vastakkain ovat kaksi isokokoista pelaajaa, mutta silti liikkumisessa on selkeä ero. Juan Martin Del Potro liikkuu ehdottomasti kentällä paremmin ja näin ollen tulee liikuttamaan yhdysvaltalaista kulmasta toiseen.

Juan Martin Del Potro omaa myös erinomaisen syötön, joten tiedossa on oikeastaan omien syöttöjen pitämistä. Juan Martin Del Potro on erinomainen syöttöjen palauttaja, joten tässä asiassa selkeää etua on annettava argentiinalaiselle. Ehdottomasti Juan Martin Del Potro on vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas