John Isner - Richard Gasquet 14.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Löytääkö Richard Gasquet lääkkeet yhdysvaltalaisen syöttöhirmun kaatamiseen?

John Isner – Richard Gasquet, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,86 | 1,92

ATP-tennistä Cincinnatista, toisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Yhdysvaltojen John Isner sekä Ranskan Richard Gasquet. Ottelun voittaja tulee selvittämään tiensä jo kuudentoista parhaan pelaajan joukkoon. Lähtökohtaisesti tiedossa on omien syöttöjen pitämistä, sillä John Isner pelaa täysin pelkästään omien syöttöjen varassa ja puolestaan Richard Gasquet ei tule antamaan omia syöttöjään myöskään yhdysvaltalaiselle. Richard Gasquet liikkuu kentällä erinomaisesti ja yhden käden rysty samalla on koko ATP-kiertueen parhaimmistoa.

John Isner pelasi Washingtonin turnauksen finaalissa muutama viikko sitten ja myös viime viikolla John Isner pelasi Montrealissa. John Isner vaikutti Montrealin turnauksessa erittäin väsyneeltä. Ei se ihme toisaalta olekaan, onhan isokokoinen yhdysvaltalainen joutunut pelaamaan lyhyen ajan sisään hurjan määrän otteluita. Tästä asiasta selkeää etua on annettava Richard Gasquetille.

Richard Gasquet on niin paljon pelaavampi osapuoli tästä kaksikosta, että mikäli John Isner on vähänkin vielä väsyneen oloinen, Richard Gasquet tulee ehdottomasti nappaamaan paikan kolmannelle kierrokselle. Richard Gasquet oli heikko Montrealin puolivälierässä Novak Djokovicia vastaan, mutta toisaalta ranskalainen ei tainnut edes itsekään uskoa mahdollisuuksiinsa.

Veikkaussivut | Tuomas