Israel - Belgia 8.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/08/2013
Jaa tämä...

Venyykö Israel erittäin tärkeään voittoon Belgiasta?

Israel – Belgia, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 2,45 | 1,57 

 

 

Koripallon EM-kilpailut jatkuvat tänään usealla erittäin mielenkiintoisella kamppailulla, iltaosiossa Israel saa vastaansa Belgian. Tällä hetkellä kolme ottelua ovat tuottaneet Israelille vain kolme tappiota, kun taas Belgialla on alla kaksi voittoa. Belgia on pelannut aivan taitojensa ylärajoilla, sillä materiaaliltaan Belgia ei ole missään tapauksessa Israelia edellä. Israelin täytyy ehdottomasti voittaa tämä ottelu, sillä Israel on pelannut tähän mennessä alle oman tasonsa. Israel on erittäin laadukas joukkue, mutta tosissaan Israel ei ole vielä esittänyt parastaan millään tavalla.

Belgia on pelannut jokaisessa ottelussaan äärimmäisiä tasaisia kamppailuita, mutta Belgia on onnistunut kääntämään niitä edukseen erittäin kovalla prosentilla. Nyt kuitenkin tilanne on se, että lohkossa Belgia on huomattavasti paremmissa asemissa verrattuna Israeliin eikä Israel enään voi kärsiä neljättä tappiota putkeen. Materiaaliltaan Israel on niin laadukas joukkue, että tästä lohkosta pitäisi ehdottomasti mennä jatkoon.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan erittäin tasainen kohtaaminen, joten Israelin kertoimet nousevat hienoiksi peli-ideoiksi! Israel hävisi harjoitusottelussa kesän aikana yhden kerran Belgialle ja kesällä muutenkin Israel pelasi epätasaisesti, mutta ehdottomasti Israel on erinomainen ns. yllätysvalinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas