Denis Istomin - Janko Tipsarevic 6.8.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/05/2013
Jaa tämä...

Herääkö Janko Tipsarevic vihdoin omalle tasolleen?

Denis Istomin – Janko Tipsarevic, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,90 | 1,87 

ATP-tennistä Montrealista, ensimmäisen kierroksen ottelussa Uzbekistanin Denis Istomin kohtaa Serbian Janko Tipsarevicin. Denis Istomin on pelannut jo kahdessa kovien kenttien turnauksessa, viime viikolla Denis Istomin pelasi Washingtonissa häviten kuitenkin jo toisella kierroksella. Janko Tipsarevicille kausi on tähän mennessä ollut äärimmäisen vaikea, mutta nyt kovilla kentillä serbialaisen luulisi saavan tulostakin aikaan. Janko Tipsarevic on parhaimmillaan ehdottomasti TOP-15 tason pelaajia, mutta valitettavasti tällä kaudella homma ei ole toiminut lainkaan halutulla tavalla.

Denis Istomin pelaa hyvin pitkälti syötöillään, sillä muutenhan Janko Tipsarevic on helppo arvostaa pelaajista paremmaksi. Toki Denis Istomin on ehtinyt tosiaan pelaamaan jo kovilla kentillä. Joka tapauksessa Janko Tipsarevicinkin syöttöä on myös hankalaa lukea, sillä serbialaisen pallonnosto on erittäin matala. Näin ollen vastustajalle ei jää aikaa juurikaan reagoida tähän. 

Janko Tipsarevicin älytön konttaus ei voi jatkua loputtomiin, joten hyvä vire saattaa käynnistyä nyt tällä viikolla Montrealissa! Janko Tipsarevic on syytä ehdottomasti asettaa tässä otteluparissa suosikiksi. Kausi on ollut serbialaiselle vaikea, mutta US Openissa menestymistä varmasti serbialainen haluaa.

Veikkaussivut | Tuomas