Confederations Cupissa komeita vaparimaaleja - Italia ja Espanja voittoihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Italian Pirlo ja Uruguayn Suarez upottivat kumpikin komean vaparimaalin eilisissä matseissa.

Confederations Cup jatkui myöhään eilen illalla ja viime yönä Suomen aikaa kahdella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Mexico ja Italia ja toisessa Espanja ja Uruguay.

Italia hallitsi ottelua Mexicoa vastaan täysin. Italian aktiivinen prässipelaaminen tuotti jatkuvasti vaikeuksia Mexicon puolustajille. Ottelun avausmaali nähtiin noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun Italialle tuomittiin vapaapotku noin 25 metristä. Vapaapotkua asettui ampumaan Italian keskikentän arkkitehti Andrea Pirlo. Pirlo ei erehtynyt, vaan laittoi pallon komealla laukauksella Mexicon maalin yläkulmaan. Mexico tuli kuitenkin tasoihin varsin pian. Italian puolustus sähläsi ja joutui rikkomaan Javier Hernandezia rangaistusalueella. Hernandez laittoi itse pallon kylmän viileästi pilkulta sisään. Italian voittomaalista toisella puoliajalla vastasi kukapas muukaan kuin veistoksellinen Mario Balotelli. Super-Mario karkasi kolmen mexicolaispuolustajan välistä maalintekoon.

Katso Pirlon komea vapaapotkumaali tästä:

 

Yön toisessa ottelussa kohtasivat Espanja ja Uruguay. Espanja karkasi kahden maalin johtoasemaan ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäisestä osumasta vastasi 20. minuutilla Pedro, joka viimeisteli osumansa kulmapotkun jälkitilanteesta. Lisää oli luvassa vain noin kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Roberto Soldado pääsi laittamaan pallon Uruguayn maaliin. Uruguayn kavennusmaali nähtiin toisella puoliajalla, kun Luis Suarez upotti uskomattoman kauniin vapaapotkumaalin. Enempää maaleja ottelussa ei nähty ja näin Espanja juhli 2-1 voittoa.

Katso Suarezin maali tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen