Italia - Kroatia | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 14.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kroatia haastaa Italian illan ensimmäisessä ottelussa.

Italia – Kroatia Vihje: Italia 2.35, Pinnacle

Italia – Kroatia Vihje: Yli 2.5 maalia 2.5 William Hill

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

Molemmat joukkueet avasivat turnauksen hienosti, Italia haki tasapelin viime kisojen mestarilta Espanjalta ja Kroatia voitti Irlannin lukemin 3-1. Olin erityisesti yllättynyt Italian hienosta pelistä. Joukkue joka ennen turnausta asiantuntijoiden toimesta tallattiin maanrakoon sopupelijupakoiden ja huonon pukukoppihengen takia, osoitti olevansa valmis haastamaan jopa maailman parhaat pelaajat. Kroatian voitto irlannista ei ollut aivan yhtä selkeä kuin lukemat antavat ymmärtää, mutta Luka modricin johdolla erityisesti sen keskikenttä pelasin hienon ottelun.

Italia on perinteisesti erinomainen puolustamaan omaa maaliaan, edellisen ottelun perusteella myös hyökkäyspeli on uomissaan Pirlon, Di Natalen ja De Rossin johdolla. Myös Cassano pelasi mielestäni todella hienosti Espanjaa vastaan ja uskonkin Serbian hieman epävarman puolustuksen olevan ongelmissa vikkeliä Italialaisia vastaan. On hyvin mahdollista, että Espanjaa vastaan vaihdosta kentälle tullut Di Natale aloittaa Italian kärjessä tehtyään maalin ja Balotellin epäonnistuessa avausottelussa.

Italia tulee hakemaan voittoa ottelussa todennäköisesti aktiivisemmin ja uskonkin Kroatian osan olevan tyytyminen vastahyökkäyksiin. Joukkue toki pystyy maalintekoon, mikäli se saa pelattua Jelavicille palloa boksin sisälle, mutta helppoa se ei tule olemaan. Italia vakuutti allekirjoittaneen avausottelussa ja uskonkin sen marssivan tässä ottelussa voittoon. Kertointenlaskijat ovat hitusen ylireagoineet Kroatian selkeään voittoon heikosta Irlannista, joten makoisia kertoimia on ainakin tällä hetkellä vielä tarjolla.

Vaikka historia ei edellisten arvokisojen perusteella ole Italian puolella tässä ottelussa, uskon sen hakevan täyden pistepotin – maksimi panostuksen kera. Näissä kisoissa myös yli 2.5 maalille jaettu lähes jokaisessa ottelussa ylikertoimia ja kokeilen Italian voiton lisäksi myös sitä, joskin varovaisella panostuksella.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe

 

_______________________________________________________________________________

 

Italia – Kroatia: Vihje Italia, Kerroin 2,35 Betfair

Italia – Kroatia: Vihje Italia -1,5, Kerroin 4,50 Betfair

 

Italia kohtasi avausottelussaan todella kovan Espanjan, tuloksena oli 1-1 tasuri. Kroatia puolestaan kaatoi Irlannin, jota ei voida pitää samanlaisena ”mittarina” joukkueelle.

Toki Kroatia on yllätysvalmis ja hyökkäysvoimainen joukkue, mistä kertovat mm. Mandzukicin kaksi maalia Irlannin verkkoon. Kroatia on nyt hoitanut osuutensa kukistamalla päävastuksensa ja on tästä lähtien altavastaaja ja suurten kiusaaja.

Kohde on erittäin hyvä pelattava jo pelkästään kertoimen vuoksi; Italia on jo materiaalinsa puolesta paljon suurempi voittajasuosikki kuin 2,35 antaa olettaa! Italian kertoimissa on mielestäni reilusti ilmaa ja kaikki yli kahden menevät luvut ovat tilastojen ja vahvuusasetelmien kannalta liian suuria. Italian kertoimet ovat jopa nousseet eli tilanne kannattaa tarkistaa vielä lähempänä ottelua.

Kova Italia tarraa tällä voitolla lähemmäs jatkopaikkaa. Rohkeimmat voivat myös kokeilla reilumpaa voittoa joukkueelle, joka vasta nyt kisoissa syttyy pelaamaan hyvää jalkapalloa.

Veikkaussivut | FC1893