Italia - Suomi 7.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/07/2013
Jaa tämä...

Nappaako Susijengi kolmanteen otteluun kolmannen voittonsa?

Italia – Suomi, merkki 2, kerroin
Italia – Suomi (+5,5 pistettä), merkki 2, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 1,40 | 3,00

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, Italia sekä Suomi iskevät alkuillan kamppailussa yhteen. Italia on avannut urakkansa näissä EM-kilpailuissa erinomaisesti, mutta vähintään samaa voidaan sanoa Suomesta. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä voittaneet molemmat kamppailunsa. Italia on voittanut Venäjän sekä Turkin, Suomella puolestaan on alla voitot Turkkia sekä Ruotsia vastaan. Turkki vaikutti erittäin haluttomalta itseasiassa niin Suomea kuin Italiaakin vastaan.

Suomen puolustus toimi äärimmäisen hienosti Turkkia vastaan ja nimenomaan isoja pelaajia vastaan! Suomi on jättänyt tähän mennessä itsestään äärimmäisen hyvän kuvan. Kieltämättä myös Italia on pelillisesti ollut erittäin hyvässä vireessä. Italian ryhmästä löytyy NBA-osaamista ja se on jo eri tasolla kuin Ruotsilla. En tarkoita tässä sitä, että pelaajina olisivat täysin eri planeetoilta, mutta Italia pelaa joukkueena, Ruotsi ei pelaa.

Suomen takamiehet ovat ehdottomasti olleet tässä turnauksessa aivan erinomaista luokkaa ja itseasiassa myös Italian vastaavia edellä. Suomi pystyy laittamaan tässä tapauksessa paljon painetta jo esimerkiksi syöttämiseenkin ja se taas aiheuttaa Italian pelaajille painetta. Näin ollen Suomelle tarjotut kertoimet nousevat ehdottomasti mukaan vetokupongille. Loppuun todettakoon, että tiedossa tulee olemaan mahtava ilta koripallon parissa. Paikalla tulee tälläkin kertaa olemaan erittäin runsaasti suomalaisfaneja.

Veikkaussivut | Tuomas