KUVA: Suarez sai "seuraajan" - Italialaishyökkääjä puri vastustajaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Italian cupissa tapahtunut uusi puremisepisodi puhuttaa jalkapallomaailmaa.

Avellinon ja Barin välisessä Italian cup-ottelussa nähtiin jälleen todella paha pimeneminen, kun Avellinoa edustava Gianmario Comi meni ja puraisi Barin Giuseppe de Lucaa käsivarresta.

22-vuotias Comi sai suoritettua puru-operaationsa tuomareilta piilossa, joten nuorukainen selvisi tilanteesta ilman ulosajoa. Puremisen kohteeksi joutunut De Luca taas lähetettiin punaisella kortilla suihkuun kovan protestoinnin takia.

De Lucan käsivartta komisti Comin aiheuttamat purujäljet, mutta tuomaristo ei asiasta välittänyt. 

Huhhuh! Tänään huippukamppailu Man City-Liverpool! Expektin kertoimet: 1.80 | 3.65 | 4.10. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

De Lucan ulosajo tapahtui ottelun 54 minuutilla. Kolme minuuttia myöhemmin Comi meni ja heilautti kamppailun voittomaaliksi jääneen 1-0-osuman. Avellino voitti ottelun lopulta lukemin 2-0.

Barin toimitusjohtaja Gianluca Paparesta tuomitsi Comin tempauksen ottelun jälkeen ja ilmoitti vaativansa hyökkääjälle tuntuvia sanktioita.

– Emme halua vaikeuksia kenenkään kanssa, mutta haluamme kiinnittää huomiota tapauksiin, kuten Comin de Lucaan kohdistuneeseen puremiseen. Bari ansaitsee kunnioitusta, kuten kaikki seurat. Aion viedä asian eteenpäin, sillä pelaajien ja katsojien on käyttäydyttävä kunnolla. Kukaan ei saa kuvitella, että voi vain tula tänne ja tehdä mitä huvittaa, Paparesta linjasi.

Twitteriin ladatut kuvat paljastavat De Lucan käsivarteen muodostuneet purujäljet:

/

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut