Italialaislegenda hyppäsi mukaan Pohjois-Amerikan futisbisnekseen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 26.5.2015

Italialainen puolustajalegenda, ja maailmanmestari Paulo Maldini on lähtenyt mukaan jalkapallobisnekseen Pohjois-Amerikan maaperällä. Maldinin ja niin ikään italialaisen yrittäjän Riccardo Silvan yhteisestä luomuksesta Miami FC:stä tuli keskiviikkona 20.5.2015 maan toiseksi korkeimman sarjatason North American Soccer Leaguen (NASL:n) 12. virallinen joukkue. Seuran tulee pelaamaan ensimmäiset ottelunsa vuonna 2016, vielä tuntemattomalla kotiareenalle.

AC Milania koko 25- vuotisen peliuransa, ja siellä kolme Mestareiden liiga titteliä voittaneen Maldinin liittyminen Miami FC:n omistajaportaaseen kirvoitti useita pääuutisotsikoita Italian lehdistössä. Maldini itse totesi olevansa ylpeä ja todella jännittynyt kun saa olla osa tätä liiketoimea. Maldini totesi myös, että hän Silva uskovat kovassa kasvussa olevan NASL:n olevan täydellinen kasvualasta uuden joukkueen kehittämiselle ja liiketoiminnan kasvattamiselle. Miami on Maldinille luonnollinen suunta myös siksi, että hän on pitänyt siellä toista kotiaan jo edelliset 15 vuotta.

Kerran taistelupari, aina taistelupari.

Paolo Maldini pääsee myös Miami FC:n mukana verestämään vanhoja muistoja siitä, millaista oli käydä kamppailuja kentällä Brassilegenda Ronaldoa vastaan. Ronaldo on niin ikään Maldinin tavoin osaomistaja NASL:ssa pelaavassa joukkueessa Fort Lauderdale Strikersissa. Yhteensattumaa tai ei, molemmat joukkueet majailevat Etelä-Floridassa, joten ikimuistoisten derbyjen siemenet on jo kylvetty. Aktiiviurillaan Maldini ja Ronaldo kohtasivat toisensa useaan otteeseen Milanin derbyissä Maldinin edustaessa AC Milania ja Ronaldon Inter Milania.