Italian maajoukkueluotsi syytettyjen penkille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 07/09/2015
Jaa tämä...

 

veikkaushuone

Korruptio ja salaliittokohut jalkapallon ympärillä ei ota laantuakseen. FIFA:n ja Sepp Blatterin ympärillä pyörivän skandaalin jatkeeksi jalkapallonimago sai tällä viikolla uuden särön Italiasta. Italianpoliisi on asettanut peräti 104 henkilöä syytteeseen jalkapallotulosten manipuloinnista. Nimekkäin syytettyjen joukossa oleva henkilö on Ex-Juventus ja nykyinen Italian maajoukkuevalmentaja Antonio Conte.

45-vuotias Conte on luonnollisesti kiistänyt syyllisyytensä, vaikka hän on jo kärsinyt vuonna 2012 saman asian tiimoilta Italian jalkapalloliiton asettaman 4 kuukauden toimitsijakiellon. Ottelumanipulointi koskevat syytteet eivät koske Seria A:ssa ja jo yhdessä skandaalissa ryvettynyttä Juventusta eivätkä Italian maajoukkuetta. Sen sijaan myrskyn silmään on joutunut Italian kakkosliigassa pelaava Sienan joukkue, jonka johtoportaassa Antonio Conte on toiminut muiden valmennustehtäviensä rinnalla.

Uutistoimisto Ansan tietojen mukaan toinen merkittävä henkilö Antoine Conten rinnalla syytettyjen penkillä on uusi Seria A joukkue Udinesen valmentaja Stefano Colantuono. Myös häntä syytetään Conten ja muiden yli 100 syytetyn ohella ”urheilupetoksesta”. Nykyiset syytteet liittyvät Italian poliisin ja Cremonan syyttäjän yhteisiin tutkimuksiin. Nähtäväksi jää vaikuttaako syytteet Conten saamaat syytteet hänen asemaansa Italian maajoukkueen peräsimessä, ja kuinka moni muu henkilö vedetään vielä mukaan samaan skandaaliin.

Käy katsomassa myös parhaat veikkausvinkit ja niihin tarjolla olevat vedonlyöntibonukset.

Muista myös muut uutisemme:

Torontossa kehutaan suomalaista!

Tennistähti kohauttaa!