Hurjia tuloksia Italian Serie A:ssa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2013
Jaa tämä...

Päivän kierros Italiassa tarjosi rohkeimmille vedonlyöjille kunnon tilin!

Jalkapallon Italian Serie A:ssa oli tänään tiedossa vedonlyöjien kannalta joko hurja pettymys tai hurja tili kierroksen jälkeen. Päivän shokkiyllätyksistä vastasivat viime kaudella sarjaporrasta alempana pelanneet Sampdoria sekä Pescara. Ensimmäiseksi mainittu genoalainen seura nappasi vierasvoiton Torinosta Juventusta vastaan. Juventus lähti otteluun niin suurena ennakkosuosikkina, että tuskin edes vierasjoukkueenkaan edustajat uskoivat mahdollisuuksiinsa. Juventus siirtyikin ottelussa melko nopeasti johtoon, mutta niin vain Sampdoria onnistui ensin tasoittamaan ottelun ja hieman myöhemmin tekemään voittomaalin.

Päivän toisesta shokkiyllätyksestä vastasi tosiaan Pescara, sillä pikkuinen Pescara nappasi voiton Fiorentinaa vastaan! Fiorentina oli syystä tai toisesta erittäin heikko ja näin ollen monille ns. ”varma” kohde oli lopulta täysin jotain muuta. Tämäkin kertoo lopulta vain sen tosiasian, että Italiassa tasoerot eivät ole näin valtavia kuin kertomista huomaa. 

Päivän myöhäisottelu tarjosi hienon maalijuhlan, sillä Napoli voitti AS Roman 4-1 maalein! Jälleen vaihteeksi Napolin hyökkääjä, Edinson Cavani oli erinomaisessa vireessä, sillä Cavani viimeisteli peräti kolme maalia sinipaitojen osumista. Roma ei saanut oikeastaan missään vaiheessa kunnon yritystäkään aikaiseksi ja Paolo Osvaldon osuma olikin lopulta ainoa maali vierasjoukkueelle.

Ensi viikonloppuna etenkin sunnuntaina on Italiasta tiedossa jälleen upeita otteluita. Napoli sekä Palermo iskevät yhteen jo Suomen aikaa neljältä ja puolestaan myöhään illalla ennen kymmentä käynnistyy Sampdorian sekä AC Milanin välinen kohtaaminen

Veikkaussivut | Tuomas