Video: Italiassa käsittämätön futismatsi - luovutusvoitto 20 minuutissa! | Jalkapallo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/10/2013
Jaa tämä...

Italian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla väännettiin sunnuntaina hyvin kummallinen paikalliskamppailu Salernitanan ja Nocerinan välillä.

Salernitanan ja Nocerinan välinen paikalliskamppailu Italian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla äityi aikamoiseksi sirkukseksi. Peli keskeytettiinkin jo noin 20. minuutin kieppeillä, kun Nocerinalla ei ollut enää tarpeeksi pelaajia käytössään.

Ottelun erikoiset tapahtumat juonsivat juurensa kamppailua edeltäviin tapahtumiin. Italialaismedian mukaan Nocerinan pelaajat olivat saaneet tappouhkauksia seuran kannattajilta eikä joukkue olisi täten halunnut pelata kyseistä vierasottelua lainkaan. Matsi kuitenkin vihellettiin käyntiin noin 40 minuuttia myöhässä.

Nocerina suorittikin jo 50 sekunnin pelin jälkeen kaikki vaihtonsa ja alkulöylyt sirkukselle oli annettu. Seuraavien minuuttien aikana Nocerinan pelaajat jättivät järjestään pelikentän taakseen loukkaantumisten vuoksi. Lopulta noin 20 minuutin pelin jälkeen tuomarin oli keskeytettävä ottelu, sillä toisella joukkueella pitää aina olla vähintään seitsemän kenttäpelaajaa pelissä mukana.

Stadionilla alkoikin aikamoinen hullunmylly, kun Nocerinan pelaajat olivat lähtemässä pelikentältä pukusuojaan, vaikka seuran kannattajilta olikin evätty pääsy ottelutapahtumaan. Mielenkiintoisen kamppailun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Nocerinan urheilutoimenjohtaja Luigi Paverse ilmoitti, että kaikki seurajohtoon kuuluvat henkilöt ovat eronneet toimistaan.

Nocerinan kausi ei ole sujunut suunnitelmien mukaisesti, sillä joukkue ei ole saanut kaavittua kasaan vielä yhtäkään voittoa kymmenessä pelaamassaan ottelussa.

Katso ottelun kooste ottelun tapahtumista tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut