Ja nyt Gareth Balea sovitellaan Manchester Unitedin paitaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ei viikkoa ilman huhua uuden supertähden siirtymisestä Manchester Unitediin. Viimeisin tähtipelaaja, joka tänä keväänä on yhdstetty ManU -siirtoon, on Real Madridin walesilainen Gareth Bale. Siirtouutisen lähteenä on englantilainen sanomalehti Independent, joten huhu on varmemmalla pohjalla kuin kohutabloidien uutisoimana.

Independent kirjoittaa, että Balen siirtyminen Manchesterin punaisiin on lähempänä kuin koskaan. Lehden mukaan Bale on halukas siirtymään Old Traffordille, jos Real Madrid haluaa päästä hänestä eroon. Unitedin manageri Jose Mourinho toisaalta ei ole ilmeisesti vielä vakuuttunut siirrosta.

Manchester Unitedissa ollaan jo pitkään oltu kiinnostuneita Balen hankkimisesta. Mourinho on kuitenkin pitänyt Antoine Griezmannin hankkimista ensisijaisena siirtona. Jos umpirikasta Unitedia oikein tiristää, niin saattaahan sieltä löytyä rahaa vaikka kummankin ostamiseen. Todennäköisemmin kyse on siitä, että jos Griezmannia ei kuitenkaan saa, niin sitten kohteena on Bale.

United tulee vahvistumaan kesällä, ja varsinkin, jos joukkue selviää ensi kaudeksi Mestareiden liigaan. Kolme pelaajaa on tähän mennessä selkeästi muita varmemmin menossa ensi kaudeksi Unitediin, Griezmannin lisäksi he ovat Torinon Andrea Belotti sekä Burnley Michael Keane. Siirto ei ole varmaa kenenkään kohdalla, Griezmannin hankkimisessakin on monta mutkaa matkassa.

Real Madridin presidentti Florentino Perez on suuri Bale -fani, mutta joukkueen pelit osoittavat, että Bale ei ole ollenkaan korvaamaton. Bale loukkaantui huhtikuussa Barcelona -ottelussa, ja tämän jälkeen Real on pelannut selvästi paremmin. Balen korvaaja Isco sopii paremmin joukkueen dynamiikkaan. Independentin kertoman mukaan Real Madridin johtokunnassa on merkittäviä jäseniä, jotka yrittävät taivuttaa Pereziä Balen myymisen kannalle. Bale itse on kertonut viihtyvänsä Madridissa, mutta olevansa silti avoin siirrolle Manchester Unitediin.

Bale olisi Griezmannin monipuolisempi pelaaja, hän sopii paremmin myös laidalle. Jose Mourinho on toisaalta ilmaissut, että kaikkein mieluiten uudeksi laiturikseen hän haluaisi Chelsean Willianin.

Lyö parhaat jalkapallovedot Unibetilla!>>