VIDEO: Bluesin konkurssituskalle tulossa täyskäänne?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Espoolaisseuran taustayhtiö on tekemässä uutta tulemista.

Jääkiekkoseura Espoon Bluesin taustayhtiö Jääkiekko Espoo Oy meni maanantaina konkurssiin, mutta siitäkin huolimatta on hyvin mahdollista, että se ei ole lähitulevaisuudenkaan osalta espoolaiskiekkoilun loppu.

Jääkiekko Espoo Oy pelastamisesta käytävien neuvottelujen odotetaan kantavan hedelmää loppuviikosta. Näin on kertonut Jääkiekko Espoon Oy:n tiedottaja Christina Jaakkola.

Jaakkola ei ole toistaiseksi suostunut avaamaan neuvottelun sisältöjä tai osapuolia tarkemmin.

– Neuvottelut etenevät. Toivottavasti saamme jo loppuviikosta vastauksia, Jaakkola totesi tiistaina.

Jaakkola on sen verran kuitenkin avannut tilannetta, että SM-liigan kriisiseuralla on aikaa maksaa velat ensi viikon tiistaihin mennessä. Sen jälkeen käräjäoikeuden konkurssipäätös saa lainvoiman.

– Varmaankin kaikki jääkiekon ystävät toivovat, että Espoossa pelataan liigalätkää myös ensi kaudella. Saappaat jalassa kaadutaan, jos kaadutaan, hän päätti.

Tuttu liikemies pelastaa?

Bluesin taustayhtiö ei ole ainut, joka elättelee toiveita espoolaisseuran pysymisestä SM-liigassa, sillä espoolaisjoukkueen entinen omistaja Jussi Salonoja elättelee toiveita liigakiekon säilyttämisestä Espoossa.

Salonoja on vahvasti mukana pelastusoperaatiossa, mutta samalla mies sanoo, ettei jatko ole hänen käsissään. Konkurssipesänhoitaja Tommi Kemppi on joka tapauksessa kertonut Iltalehdelle, että konkurssin peruminen on ”hyvin mahdollista”.

– Kyllähän tässä on monta puhelua tehty eilisen päivän aikana ja annettu haastatteluja, mutta nyt ei ole oikea hetki kommentoida. Sitten kun on jotain sanottavaa, niin sitten sanotaan uudestaan, Salonoja päätti.

 

SM-liigan pudotuspelit jatkuvat jälleen huomenna, kun puolivälierissä on tiedossa neljännet osaottelut.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Suomalaishyökkääjä rikkoi syöttöennätyksensä NHL:ssä
VIDEO: SM-liigan runkosarjan palkinnot jaettu

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa