VIDEO: Teräsvaari, 86, pelaa edelleen aktiivisesti jääkiekkoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kuten vanha ja kulunut sanonta kuuluu: Ikä on vain numeroita.

Väitteen on tällä kertaa osoittanut todeksi herra nimeltä Stewart Cockshutt. The Burlington Oldtimers Hockey Clubin pitkäaikaisin jäsen Cockshutt on tiettävästi maailman vanhin virallisiin jääkiekko-otteluihin edelleen osaa ottava pelaaja. Ikää tällä kanadalaisella teräsmiehellä on kunnioitettavat 86 – vuotta! Nyt miehen seura on päättänyt hakea Cockshuttille virallisesti ”maailman vanhimman jääkiekkoilijan” titteliä, tekemällä ilmoituksen asiasta Guinnessin ennätysraadille.

Mediat ympäri maailmaa ja monet lätkäfanit ovat tietenkin myös kiinnostuneet Stewn edesottamuksista. Miehen viime lauantaisessa ottelussa olikin katsomossa mediaa aina venäjältä asti, sekä yli 200 ala-divarikiekon ystävää. Todellinen veteraanipelaaja veti ottelussa kutakuinkin samanmittaisia vaihtoja kuin joukkuetoverinsa. Pistetili Cockshuttilla ei tällä kertaa karttunut, ja hyvin puolustusvoittoinen ottelu päättyikin lopulta lukemiin 1 – 1.

Ohessa vielä Sportnetin ja Russia Todayn videoita miehen viime viikonloppuisista otteista, jotka saattavat viedä miehen nimen aina Guinnessin ennätyskirjan sivuille saakka.

Ja jos nyt mietit, kuka on vanhin NHL:ssä pelannut pelaaja, niin sehän on tietenkin Mr. Hockey Gordie Howe, joka viimeisessä NHL-ottelussaan vuonna 1980 oli 52 vuotta vanha. SM-liiga historian vanhin pelaaja on sen sijaan Suomen oma Herra Jääkiekko Raimo ”Raipe” Helminen. Ikuisen tupsukorvan Liiga-ura päättyi vuonna 2008 jolloin maestro oli 44 vuotias.

Viikonloppuna hieman nuoremmat miehet valtaavat NHL – ja Liiga-kentät. Parhaat kertoimet otteluihin tarjoaa peliyhtiö Betsson!

Sinua saattaa kiinnostaa nämäkin uutiset:

NHL-blogi: Syksyn kovimmat suomalaissuoritukset

Virolaisjoukkue pyrkii KHL:ään jo ensi kaudeksi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa