Suomen Jääkiekkoliiton uuden puheenjohtajan metsästys käynnissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/07/2015
Jaa tämä...

Suomen Jääkiekkoliitossa tapahtuu merkittävä muutos.

Suomen Jääkiekkoliiton liittovaltuusto valitsee Kalervo Kummolan seuraajan 28. marraskuuta. Isoja saappaita tavoittelee ainakin seitsemän miestä ja kisa käy kuumana niin median kuin kulissienkin puolella. Peliyhtiö Unibet on avannut kertoimet Kummolan seuraajaehdokkaille.

Liiton puheenjohtajan paikkaa tavoittelee esimerkiksi nimet Heikki Hiltunen, Veli-Pekka Ketola, Harri Nummela, Marko Sjöblom, Pekka Soini, Jukka Toivakka ja Sinuhe Wallinheimo. Peliyhtiö uskoo, että kisassa on vahvimmilla liiton hallituksen jäsen, Mikkelin Jukurien puheenjohtaja ja liikemies Toivakka. Unibet antaa Toivakan valinnalle kertoimen 2,25.

Vahvimmin Toivakan haastaa Vaasan Sportin hallituksen puheenjohtaja, pörssiyhtiö Vaconin entinen varatoimitusjohtaja Hiltunen. Kansainvälistä osaamista painottavan Hiltusen kerroin on 3,00.

Kokoomuksen kansanedustaja, ex-maalivahti Wallinheimo tuki Kummolaa liiton edellisessä vaalissa vuosi sitten. Unibet antaa Wallinheimon valinnalle kertoimen 5,00.

Sanoma Media Finlandin entinen toimitusjohtaja Soini ja OP-ryhmän varallisuudenhoidon liiketoimintajohtaja Nummela saavat tässä vaiheessa kisaa valinnalleen Unibetilta kertoimet 6,00. Monacossa asuvan liikemiehen, Tampereen Ilveksen ostossa epäonnistuneen Sjöblomin kerroin on puolestaan 8,00.

Koivu musta hevonen?

Vielä vaalipäivänäkin voi tulla yllätyksiä, koska yhdistyslain mukaan kuka tahansa valtuuston jäsen voi ehdottaa ketä tahansa puheenjohtajaksi. Yksi nimi olisi tällöin ylitse muiden. Saku Koivu on ilmoittanut, että tällä hetkellä saappaat ovat liian suuret, mutta jätti oven raolleen. Unibet antaa Koivun valinnalle kertoimen 10.

Ässä- ja leijonalegenda Ketolan vaalipäällikkönä häärii värikkääseen tyylinsä aurinkokuningas Juhani Tamminen. Ketolan valinnalle Unibet antaa suurimman kertoimen 12.

Unibetin kertoimet seuraavaksi puheenjohtaksi

Toivakka, Jukka 2,25
Hiltunen Heikki, 3,00
Wallinheimo, Sinuhe 5,00
Soini, Pekka 6,00
Nummela, Harri 6,00
Sjöblom, Marko 8,00
Koivu, Saku 10,00
Ketola, Veli-Pekka 12,00

Veikkaa Unibetillä kenestä seuraava puheenjohtaja >>

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä! Hae riskitön veto täältä!

Lue myös:
NHL: Los Angeles Kings – San Jose Sharks 8.10.2015 klo 5.30
NHL: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens 8.10.2015 klo 02.00
Vedonlyöntiopas NHL:ään!

nhl-pro-nordicbet