Jääkiekon MM 2017 Suomi - Tsekki 8.5.2017 kello 21:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 05/08/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: David Pastrnak tekee pisteen, kerroin 1.67, Unibet >>

Herätys Leijonat, turnaus menossa! Näin kai sitä voisi sanoa kahden ensimmäisen ottelun jälkeen. Kun takana on nyt pelit Valko-Venäjää ja Ranskaa vastaan, ei arvosana voi olla kovin korkea. Tsekkimatsi onkin Leijonille tärkeä kasvojen pesun paikka.

Ja täytyy heti alkuun sanoa että välttämättä tässä matsissa ei riitä mitkään kasvojenpesut, sen verran kova joukkue on tänään vastassa. KHL-NHL maalivahtia, ihan niin kuin Suomellakin, pari NHL-vahvistusta puolustuksessa Ratko Gudaksen ja Michel Kempnyn johdolla. Hyökkäyksessä onkin sitten Voracekia, Pastrnakia ja kovia KHL-pelaajia. Jo etukäteen tämä ottelu oli se minkä Leijonat todennäköisesti tällä nipulla olisi hävinnyt Kanadan lisäksi, mutta nyt pitänee jo kysyä että voittaako Suomi ylipäänsä tässä turnauksessa ketään?

Kipsi näyttää nyt olevan sen verran kovaa päällä että ihan hirvittää. Ranskaa vastaan veskarista tehtiin jälleen se sankari ja todennäköisesti tehdään myös tässä matsissa. David Pastrnak on pelannut Tsekin peleissä todella tehokkaan oloisesti ja on sopeutunut isoon kaukaloon luisteluvoimansa takia erinomaisesti. Laitetaan vinkkiin Pastrnakin pinna, sille kerroin 1.67.

Muokatut kokoonpanot

Lasse Kukkosen sormi taitaa olla sen verran heikossa kunnossa että Suomeen lentänyt kapteeni ei enää näissä matseissa pelaa. Tai eihän sitäkään taas voi tietää. Mutta ei yksi Kukkonen kesää tee ja tämä matsi hyvin pitkälle näyttää mihin Suomen peli menee. Tästä tappio niin voidaan alkaa jo pakkaamaan laukkuja ja perumaan pudotuspelien hotellivarauksia Kölnistä. Jos taas Leijonat nousee, tämä alku voisi olla alku jollekin isolle tarinalle. Siis voisi.

Tänään kello 21:15 alkava peli on iso peli Suomelle. Nähdäänkö näissä kisoissa jo toinen Suomen edustusjoukkueen valmentajan potkut pelin jälkeen? Moni oli valmis heittämään leijonavenettä komentavan Marjamäen laineille, mutta tässä on se kova paikka. Toki toivotaan että Leijonat jollain ilveellä nousisivat, mutta nyt täytyy sitten lainata jo Asterixilta sitä taikajuomaa. Onneksi ollaan valmiiksi jo Ranskassa.

Laitetaan vinkkiin alle 4.5 maalia Suomi varmasti vetäytyy nyt puolustuksen kautta pelaamaan ja ei se Tsekin pakitus ihan heppoisimmasta päästä ole. Alle 4.5 maalia tuo kertoimen 2.02.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä suoraan lapaan, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Ottelussa alle 4.5 maalia, kerroin 2.02, Unibet >>