Jääkiekon MM 2017 Suomi - Valko-Venäjä 5.5.2017 kello 17:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 05/04/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Tasoitus 0-1, Suomi voittaa, kerroin 1.56, Unibet >>

Tästä se sitten alkaa. Leijonien tie kohti… jotain. Taas on jengiä dissattu ja arvosteltu, toivottavasti Leijonalauma tästä saa kivasti bensaa liekkeihin ja näyttää taas miten sitä lätkää pelataan joukkueena eli laumana. Tiettyjä uhkakuvia on olemassa ja alkusarjassa jokainen ottelu on voitettavissa. Avauksessa vastaan luistelee Valko-Venäjä joka on yksinkertaisesti kaaduttava.

Jesse Puljujärven tulo maajoukkueeseen oli jo mediatapaus sinänsä, mutta nyt on pahat kielet päässeet vauhtiin kun Lauri Marjamäki jätti ainakin tämän viikon treeneissä Jessen 13. hyökkääjäksi ja on ensimmäisen ottelun ainakin katsomossa. Kisapassia ei näin ollen leimata Puljujärveltä ja Tomi Salliselta.

Leijonat ovat pelanneet treeneissä ketjuilla:

Sebastian Aho – Valtteri Filppula – Miro Aaltonen

Veli-Matti Savinainen – Antti Pihlström – Mikko Rantanen

Juhamatti Aaltonen – Joonas Kemppainen – Mika Pyörälä

Oskar Osala – Jani Lajunen – Markus Hännikäinen

 

Atte Ohtamaa – Julius Honka

Topi Jaakola – Ville Lajunen

Mikko Lehtonen – Juuso Hietanen

Joonas Järvinen – Lasse Kukkonen

 

Kertoimien perusteella matsi on selvästi Suomen heiniä ja siitähän se on lähdettävä liikkeelle. Laitetaan ensimmäiseen vinkkiin Suomen voitto 0-1 tasoituksella eli vähintään kahdella maalilla. Nyt pitää startti olla kova ja maaleja alkaa syntymään heti ekassa pelissä.

Treeneissä Leijonat treenasi ylivoimaviisikoilla:

Mika Pyörälä – Valtteri Filppula – Joonas Kemppainen
Juhamatti Aaltonen – Julius Honka

Sebastian Aho – Veli-Matti Savinainen – Mikko Rantanen
Juuso Hietanen – Ville Lajunen

Yllätysvalmis Valko-Venäjä

Suomi ei voi lähteä mihinkään matsiin takki auki, se on ihan selvä. Valko-Venäjän koutsi Dave Lewis varmasti saa jengin iskuun Suomea vastaan, toivottavasti siitä takavuosien halonhaakkuusta olisi päästy. Kovaa Valko-Venäjä tulee pelaamaan, se on varma.

Maalilla pelannee Kevin Lalande, KHL:n Dinamo Minskin kassari. Samaisesta joukkueesta on viisi pelaajaa puolustuksessa ja peräti seitsemän hyökkäyksessä. Pelottavan kaksikon muodostavat Kostitsynin veljekset Andrei ja Sergei. Kokonaisuudessaan sellainen semikova puoli-KHL jengi sieltä tulee vastaan, joten varuillaan saa Suomi olla.

Valko-Venäjän maalinteko voi olla vaikeaa, mutta kyllähän sieltä kupongille kannattaa miehiä laittaa. Andrei Kostitsynin kerroin maalintekoon on 6.00, Sergein puolestaan 7.00. Laitetaan molemmat vinkkiin.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Tekee ottelussa maalin, A. Kostitsyn 6.00, S. Kostitsyn 7.00, Unibet >>