Jääkiekon MM Finaali Kanada - Ruotsi 21.5.2017 kello 21:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelussa menee jatkoajalle, kerroin 5.35, Unibet >>

Jääkiekon MM 2017 finaalissa nähdään joukkueet joita moni niitä sinne alkulohkopelien perusteella lopulta povasi. Taidokkaat NHL-vahvisteiset Kanada ja Ruotsi kohtaavat tänään illalla Kölnissä kello 21:15 alkaen.

Kertoimien perusteella Kanada on iso suosikki. Iso kysymys puolestaan on se että oppiko Kanada mitään Venäjää vastaan pelatusta ottelusta, jossa Venäjä johti peliä 0-2 kahden erän jälkeen? Ruotsi ei pelaa yhtä huonosti tuollaisessa johtoasemassa, se on ihan varma ja Kanada voi sitten vaan haaveilla neljän maalin tekemisestä viimeisessä erässä. No, eipä nuolaista siinäkään asiassa vielä.

Molemmilla on taidokkaat joukkueet joissa suurin osa pelaajista on nimenomaan NHL-ammattilaisia. Tämä matsi onkin kiva ennakko lähes samaan aikaan pelattavalle Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators –matsille, joka alkaa kello 22:00 Suomen aikaa. Ekan erän jälkeen kääntö NHL:lle vai tämä matsi loppuun ja sitten NHL:n ratkaisut?

Laitetaan vinkkiin tasapeli, tämä trilleri menee nyt jatkoille. Sille Unibet tarjoaa melkein kihelmöivän kertoimen, 5.35.

Nylander ja MacKinnon taistelevat pörssikärkipaikasta

Monella pelaajalla riittää matsissa näytettävää ja eniten varmasti pistepörssin ja maalipörssin myötä näytettävää on William Nylanderilla ja Nate MacKinnonilla. Nylander johtaa maalipörssiä seitsemällä maalilla, MacKinnon on jaetulla kakkossijalla kuudella maalilla. Molemmilla on toki mahdollisuudet nousta vielä MM-kisojen pistepörssin kärkeenkin, mutta Venäjän Artemi Panarinilla on ennen Suomi-peliä kaksi pinnaa edemmän ja ihme on jos herra jää ilman pisteitä pronssipelissä. Toivottavasti mutta…

Matsi tarjoaa valtavasti betsattavaa etukäteisvedossa ja tietenkin live-vedonlyönnin saralla. Tekeekö Nylander ja tekeekö MacKinnon, ja mitä tekee maalivahdit Lundqvist ja Pickard? Molemmat ovat olleet ihan oivassa vireessä ja voivat pitää pelin vähämaalisena.

Unibetiltä löytyy mm. mukavia pelaajaparivetoja, kumpi tekee enemmän maaleja Toronto Maple Leafs –pelaajista, Mitch Marner vai William Nylander? Kertoimet ovat 2.15 – 1.62.

Laitetaan me tähän vinkkiin kuitenkin Nicklas Bäckströmin kahta pistettä, sille kerroin 3.05.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä suoraan lapaan, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Niclas Bäckström tekee vähintään kaksi pistettä, kerroin 3.05, Unibet >>