Voita 5000 € veikkaamalla Suomen alkulohkopelit oikein!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2011
Jaa tämä...

Kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista!

Veikkaussivut järjestää kilpailun, jossa pitää veikata Suomen alkulohkon pelien oikeat lopputulokset. Oikein veikanneelle on palkintona 5000 €! Jos kukaan ei veikkaa kaikkia pelejä oikein, saa lähimmäksi veikannut 500 € matkalahjakortin!

Osallistu kilpailuun täältä. Kilpailua sponsoroi ja voittorahat maksetaan Nordicbetin pelitilille tai lahjakortti toimitetaan postitse. Jos sinulla ei vielä ole Nordicbetillä tiliä, tee se  ja tee vähintään yhden euron veto Nordicbetillä MM-kisojen aikana, niin olet mukana kilpailussa.

*Mikäli useampi pelaaja veikkaa oikein kaikkien otteluiden lopputulokset, jaetaan 5000 € oikein veikanneiden kesken. Mikäli kukaan ei veikkaa kaikkia pelejä oikein, annetaan lähimmäksi veikanneelle palkinnoksi 500 € matkalahjakortti. Lahjakortti jaetaan sille, joka on veikannut oikein eniten Suomen otteluita. Tasatilanteessa katsotaan väärin menneen vedon lopputulos, verrataan sitä oikeaan lopputulokseen ja arvioidaan kuinka lähellä veikkaus on ollut. Viime kädessä Veikkaussivut ja Nordicbet päättävät lahjakortin voittajan.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää pelitilin tekemistä Nordicbetille sekä vähintään yhden euron vedon tekemistä MM-kisojen aikana. Nordicbetillä on oikeus olla maksamatta palkintoa mikäli sääntöä rikotaan. Pääpalkinto 5000 € maksetaan Nordicbetin pelitilille ja se on kierrätettävä vedonlyönnissä vähintään kertaalleen ennen kotiutusta.

*Nordicbet varaa oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja

Osallistu kilpailuun tästä. Tee Nordicbetille tunnukset