Kipparoiko Mikko Koivu Suomen jälleen MM-kultaan?

Suomen maajoukkue Leijonat ovat tänä vuonna mestaruusjahdissa poikkeuksellisen nimekkäällä ja kovalla laumalla. Valmentajat Kari Jalonen, Jukka Rautakorpi ja Ville Peltonen ovat saaneet tassuihinsa Venäjälle niin nimekkään ja taitavan hyökkäysarsenaalin, että mitaleitta jääminen MM-kisoissa olisi karvas pettymys suomalaiselle kiekkoväelle ja medialle.

,

Uusille tallettajille! 50€ RISKITÖN VETO

Suomen maailmanmestaruudelle on annettu eri peliyhtiöden toimesta pitkin kevättä melko suuria kertoimia, koska näytti pitkään EHT-otteluiden perusteella siltä, ettei Kari Jalonen saa Leijonista parastaan irti ja joukkueen tulokset olivatkin keskinkertaisia. Huhti – toukokuun vaihteessa pelatut EHT-ottelut MM-isojen isäntämaata Venäjää vastaan kuitenkin osoittivat, että Leijonat ovat heränneet horroksesta taistelemaan juuri oikealla hetkellä. Suomi voitti kummatkin ottelut Venäjän fanaattisen kotiyleisön edessä.

Leijonat näyttävät siis sisäistäneen, että tälläkin kertaa voittamiseen tarvitaan taistelua ja saumatonta joukkuepeliä. Näiden tyypillisten Suomen maajoukkueen ominaisuuksien lisäksi joukkueessa on hirvittävä määrä yksilötaitoa Patrik Laineen, Aleksander Barkovin, ja Sebastian Ahon muodossa. Tähän kun lisätään arvokkaat arvokisakonkarit Mikko Koivu, Jussi Jokinen, Mikael Granlund ja Leo Komarov niin puhutaan yhdestä Suomen MM-kisahistorian parhaasta hyökkäyskalustosta. Myös Leijonien puolustus Juuso Hietasen, Anssi Salmelan ja kumppaneiden johdolla on lähellä parasta porukkaa mitä maastamme löytyy. Maalivahtiosasto on joukkueen ainoa pienoinen kysymysmerkki, mutta toisaalta maalivahteihin Suomi ei ole koskaan kaatunut, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Onkin siis aivan kohtuullista odottaa Suomen tuovan Venäjän reissultaan tänä vuonna tuliaisiksi jonkin väristä jalometallia.

Peliyhtiö Unibet ei vielä jostain syystä usko Suomen menestysmahdollisuuksiin. Mikä on tietysti vain hyvä meidän kannalta. Veikkaamalla nyt Suomea maailmanmestariksi on vielä mahdollista saada rahansa takaisin 4,50 kertaisesti. Sijoista 1 – 3 rahat palautuvat kertoimella 1,55. Vetoa kannattaa kuitenkin lyödä heti, koska kun kiekko ensimmäisen kerran jäähän tipahtaa niin kertoimet alemmas vilahtaa.

Tutustu myös muuhun MM-kisa sisältöömme:

MM2016 PÄÄSIVU

MESTARISUOSIKKI: VENÄJÄ   MESTARISUOSIKKI: KANADA MESTARISUOSIKKI: SUOMI  MUSTA HEVONEN: SVEITSI

SEURAA NÄITÄ PELAAJIA MM-KISOISSA OSA 1

LEIJONIEN KOKOONPANO   OTTELUOHJELMA