Suomi on saamassa Jääkiekon MM-kisat 2021!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Suomen kisäisännyyttä pidetään todennäköisenä

MTV Sport uutisoi tänään, että jääkiekon MM-kisat pelataan erittäin todennäköisesti Suomessa vuonna 2021. Kisäpaikat on valittu jo vuoteen 2020 asti, ja vuoden 2021 kisaisäntä valitaan vasta 2017. Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola paljasti kuitenkin, että kisat saadaan erittäin todennäköisesti Suomeen.

– Vahvasti on puhuttu, että vuoden 2021 kisat tulisi Suomeen. Sellaisia huhuja on, että myös Latvia hakee saman vuoden kisoja. Heidän kanssa on kyllä kertaalleen sovittu, että he hakisivat kevään 2022 kisoja. Ne taas ei kiinnosta Suomea, koska se on olympiavuosi, Kummola paljasti MTV Sportille.

Kummolan mukaan kisat pelataan Helsingin lisäksi Tampereella, mikäli kaupunki saa siihen mennessä uuden hallin valmiiksi. Jääkiekkoliiton puheenjohtajan mukaan MM-kisat pelataan 95 prosentin varmuudella Suomessa.

Tulevat MM-kisat Venäjällä

Ensi vuonna lätkän MM-kisat pelataan Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa. Seuraavina vuosina kisat pelataan hieman pienemmissä lätkämaissa, sillä vuoden 2017 kisäisännyys on Ranskalla ja Saksalla.  Vuonna 2018 MM-sirkus siirtyy puolestaan Tanskaan.

Suomessa MM-kisat pelattiin viimeksi vuonna 2012, kun kisat järjestettiin yhdessä Ruotsin kanssa. Toivottavasti MM-lätkää pelataan Suomessa jälleen 2021!

Peliyhtiö Unibet vie onnekkaimpia pelaajia Esa ”Tiki” Tikkasen johdolla Torontoon katsomaan kahta Maple Leafsin ottelua. Tähän kampanjaan pääset osallistumaan Unibetilla lyömällä viiden euron vedon. Lisää kampanjasta täällä!

Tutustu myös NHL-vedonlyöjille erittäin arvokkaaseen oppaaseen, jossa kerrotaan NHL:stä vedonlyöjän silmin.