Jääkiekon MM Kanada - Venäjä 20.5.2017 kello 16:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Ottelussa alle 4.5 maalia, kerroin 2.43, Unibet >>

Jääkiekon MM-kisojen toisessa välierässä kohtaavat jääkiekon suurmaat Kanada ja Venäjä. Lupa on odottaa melkoista taistelua finaalipaikasta ja tämän ottelun voittaja kohtaa siis voittajan ottelusta Ruotsi – Suomi.

Matkalla välierään Kanada meinasi joutua isäntämaa Saksan kanssa vaikeuksiin, mutta hoiti homman lopulta kotiin lukemin 2-1. Venäjä puolestaan pesi odotetusti Tsekin numeroin 3-0 ja asetelmat tähän tähtien sotaan olivat valmiit.

Venäjä ei pahemmin maaleja ole päästänyt kahdeksan kisaottelun aikana, yhteensä 10. Näistäkin 5 tuli USA:ta vastaan ja matkan varrelle mahtuu peräti neljä nollapeliä. Ei Kanadakaan mikään hörppy päällä ole ollut, mutta päästettyjä maaleja on 11. Venäjä ei ole jäänyt yhdessäkään MM-kisaottelussa alle kolmen maalin jos ei oteta lukuun ihan ensimmäistä ottelua Ruotsia vastaan jossa lähdetiin jatkoajalle 1-1 lukemista.

Laitetaan vinkkiin alle 4.5 maalia, josko tässä nähtäisiin iso vähämaalinen thrilleri. Kerroin Unibetillä 2.43.

Pistevetoon täkyjä

Kanadan Nate MacKinnon on nakutellut 8 pelissä tehot 5+7, Mitch Marner puolestaan tehot 4+7. Jeff Skinner 4+5 ja Mark Scheifele 2+5, näitä miehiä voi laittaa pistevetoon mukaan.

Myös Venäjältä voi laittaa kärkimiehiä vetoon, Artemi Panarin 4+10, Nikita Kucherov 6+7, Vadim Shipachyov 2+10 ja Nikita Gusev 4+6 ovat oivia nimiä tähän taistoon tekemään pisteen. Matsissa toki voidaan tehdä maali poikineen, joten sen puolesta matsiin voi kipata useampia pistemiehen – Mitch Marnerin kerroin pisteen tekoon on 2.02, siitä vinkkiin.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä suoraan lapaan, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Mitch Marner tekee vähintään pisteen, kerroin 2.02, Unibet >>