Jääkiekon MM Pronssiottelu Venäjä - Suomi 21.5.2017 kello 17:15

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Alkutilanne 0-2, Suomi voittaa, kerroin 1.93, Unibet >>

Leijonien perin kummallinen turnaus johti lopulta pronssipeliin ja vastaan asettuu Kanadan kolmannen erän käsittelyssä sulanut Venäjä. Kumpi on pettymyksen käsitellyt paremmin, se vie tästä mitalit.

Venäjän Artemi Panarinilla riittää ainakin pelihaluja, samoin Nikita Kucherovilla. Heillä on vielä tähtäimessään koko turnauksen pistepörssin voitto, Panarin johta tilastoa ennen viimeisiä pelejä tehoin 4+12 ja Kucherov on jaetulla kakkostilalla tehoin 6+8.

Voi näitä nimiä maalintekijävetoonkin laittaa, mutta pistevedoilla saa helpommin massit käärittyä. Toki jos uskot että Harri Säteri ja Suomen puolustus pitää Venäjän huipputaitavat yksilöt ilman maaleja, niin sittenhän punakoneen jäseniä ei kannata betsata ollenkaan.

Venäjä on iso suosikki kertoimien perusteella tähän otteluun, mutta Suomen 5.05 kerroin tai 5.35 kerroin tasapelille on aika houkuttava. Laitetaan vinkkiin alkutilanne 0-2 ja peli Suomelle, kerroin on 1.93.

Kumman tankissa bensaa?

Viimeistä viedään tältä kaudelta ja kohta on kesäloman aika. Pronssi on aina voitettu mitali ison välierätappiopettymyksen jälkeen ja se kumpaa nämä mitalit nyt kiinnostaa enemmän, se voittaa. Suomi on perinteisesti kaivanut jostain sen kiukun ja tsempin, nyt saa taas Venäjää vastaan näyttää. Olisiko tämä pilvi sittenkin prossireunuksinen ja Leijona toisivat Kölnistä pronssia?

 Alkusarjan perusteella moni oli valmis pudottamaan Suomen putoamiskarsintoihin jos sellaisia oltaisiin pelattu, mutta nyt homma on vähän toinen. Pronssi olisi hieno niitti kaikille arvostelijoille, nelossija saisi taas vääräleuat arvostelemaan Leijonien peliä ja Marjamäen valmennusta.

Juhamatti Aaltosen maalintekijäkerroin oli Ruotsi-matsissa 7.00, nyt se on pudonnut lukemaan 6.75 Unibetillä. Laitetaan vinkkiin se, olisihan se jonkinmoinen taisteluvoitto Juhikselle ja kaikille vedonlyöjille.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Ei kannata missata myöskään NordicBetin lättysyöttöä suoraan lapaan, jonka avulla saat 10 euron riskittömän betsin jokaiseen Suomen alkusarjan peliin.

Katso myös meidän MM 2017 kisasivumme.

Pelaa vihje: Juhamatti Aaltonen tekee maalin, kerroin 6.75, Unibet >>