VIDEO: KalPa tiedotti tehohyökkääjän jatkosopimuksesta kesken ottelun

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Keltamustien avainhyökkääjä nähdään jatkossakin Kuopiossa.

KalPassa pelaava hyökkääjä Jaakko Rissanen on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen kuopiolaisseuran kanssa. Rissasen sopimuksesta tiedotettiin perjantai-iltana käynnissä olleen Ilves-ottelun aikana.

Rissanen on noussut tällä kaudella uudelle tasolle pelaten jo piste per ottelu -tahdilla kooten 17 otteluun pisteet 4+13=17. Rissanen on ollut tällä kaudella kuopiolaisten toiseksi tehokkain pistemies. Yhteensä hän on tehnyt SM-Liigan runkosarjassa seitsemällä kaudella 258 ottelussa pisteet 40+75=115.

Rissanen on KalPan kasvatti. Hän pelasi ensimmäiset ottelunsa pääsarjassa kaudella 2009-2010. Rissanen oli kaudella 2006–2007 B-nuorten paras pistemies ja B-nuorten I-divisioonan pistepörssin neljäs tehoilla 23+25=48. Kaudeksi 2007–2008 keltamustien B-nuoret nousivat SM-sarjaan. Tuolloin Rissanen voitti runkosarjan piste- ja syöttöpörssin tehopisteillä 17+31=48.

KalPalla on tällä hetkellä pelaajasopimuksia 17 kappaletta.

SM-liigassa pelataan tänään neljä ottelua. Helsingin jäähallissa pelattavassa huippuottelussa yhteen iskevät HIFK ja Kärpät. Turussa yhteen iskevät puolestaan TPS ja Pelicans. Kahdessa muussa ottelussa KooKoo matkustaa Lukon vieraaksi ja Rissasen edustama seura KalPa kohtaa Ilveksen.

SM-liigassa pelataan huomenna kuusi kamppailua, mutta KalPa pelaa seuraavan kerran vasta viikon päästä. Tuolloin keltamustat matkustavat JYPin vieraaksi.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lue myös:
NHL-blogi: Donskoi ja San Jose pisteputkessa
VIDEO: Teräsvaari, 86, pelaa edelleen aktiivisesti jääkiekkoa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa