VIDEO: Nikolaj Ehlers sai kivuaalisti kiekon kasvoihin - vastustaja rankaisi voittomaalilla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 03/04/2016
Jaa tämä...

Kanadalaisen NHL-seuran Winnipeg Jetsin tulokaskautta pelaavaa hyökkääjä Nikolaj Ehlers oli todellinen epäonnen soturi ottelussa, jossa Winnipeg kohtasi New York Islandersin.

Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tasatulokseen 3 – 3, jonka jälkeen ottelulle lähdettiin hakemaan voittajaa jatkoajalta. Noin puolivälissä jatkoaikaa Islander lähti nopeaan vastahyökkäykseen Jets-maalia kohden. Hyökkäysalueelle päästyään Frans Nielsen päätti toimittaa kiekko maalille, mutta peliväline nousi yläilmoihin ja osui suoraan Ehlersin silmän lähettyville. Mies tipahti onnettoman osuman seurauksena suoraan maahan, kun taas kiekko tuli suoraan Islandersin Kyle Okposon lapaan, jolla oli helppo työ toimittaa kiekko maaliin ohi hölmistyneen Jets-vahdin Michael Hutchinsonin.

Katso erikoinen tilanne tästä:

Winnipegin valmentaja Paul Marice kertoi myöhemmin ottelun jälkeen Ehlersin silmän olevan kunnossa, ja oli tyytyväinen, ettei mies loukkaantunut vakavammin tilanteessa.  New York Islandersin pelaajien kunniaksi on myös nostettava hattua. On hieno nähdä, että pelaajat ovat vilpittömästi huolissaan vastustajan terveydentilasta, eivätkä he ala yltiöpäisesti juhlimaan ottelun voittoa ja sitä myötä tulleita arvokkaita pisteitä.

Winnipeg ja mahdollisesti pelikunnossa oleva Nikolaj Ehlers ovat seuraavan kerran jäällä tulevana sunnuntaina. Muistathan että peliyhtiö Bet365 tarjoaa loistavat kertoimet kaikkiin viikonlopun NHL-otteluihin.

Lue myös:

Liiga: HIFK – Kärpät 4.3.2016 klo 18.30

SM-Liiga: Bluesia ei hyväksytty yrityssaneeraukseen – toiminta jatkuu silti