VIDEO: Jack Sockilta huikea lyönti Shanghai Mastersissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Yhdysvaltalaispelaaja esitti tänään huikean lyöntisuorituksen.

ATP-tennistä pelataan tänään Shanghaissa, jossa pelataan kauden yksi viimeisimmistä Masters-luokan turnauksista. Iltapäivän hyvin mielenkiintoisessa viimeisessä puolivälierässä yhteen iskevät Yhdysvaltojen Jack Sock ja Ranskan Gilles Simon.

Sock, joka johti ensimmäistä erää syötönmurrolla numeroin 4-3, pääsi näyttämään mahtavaa lyöntivalikoimaansa, kun mies löi takakentältä jalkojen välistä pallon verkolle odotetusti nousseen Simonin yli hänen takakenttään.

Sockin ja Simonin välinen ottelu on muodostunut muutenkin loistavaksi jännitysnäytelmäksi, sillä se sisältää täydet kolme erää.

Shanghaissa pelattiin jo aikaisemmin kaikki muut puolivälierät. Novak Djokovic oli yllättäen suurissa ongelmissa suurta altavastaajaa Mischa Zvereviä vastaan, mutta ATP-listan ykköspelaaja selvitti tiensä lopulta jatkoon kolmieräisessä taistossa.

Katso Sockin lyönti videolta:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on tennisvedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri tennisturnauksista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Tennisura ohi 21-vuotiaana – Joshua Chetty kiinni lahjuksen tarjoamisest
VIDEO: Maria Sharapovan kilpailukielto lyheni – saa kilpailla huhtikuussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa