VIDEO: Kolumbialaishyökkääjä Kiinaan hurjalla siirtosummalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 02/03/2016
Jaa tämä...

Kiinalainen suurseura on jälleen riehunut siirtomarkkinoilla.

Jalkapallon Aasian mestarijoukkue Guangzhou Evergrande on hankkinut kolumbialaishyökkääjä Jackson Martinezin. Guangzhou Evergrande pulitti espanjalaiselle Atletico Madridille 42 miljoonaa euroa siitä, että Martinez pelaa jatkossa aasialaisseuran vahvuudessa.

Jotain Martinezin siirtosummasta kertonee se, että vastaavan kokoista siirtosummaa ei ole koskaan aikaisemmin nähty Kiinan Super Leaguessa.

Martinez siirtyi viime vuonna Portugalin suurseurasta Portosta Atletico Madridin vahvuuteen, mutta kolumbialainen ei päässyt La Ligassa samaan pelivireeseen kuin Portugalissa. Porton paidassa Martinez teki 133 ottelussa 92 osumaa. Espanjan liigassa hyökkääjä teki vain kaksi maalia. Tosin otteluita kertyi huomattavasti vähemmän.

Viime viikolla nähtiin Kiinan edellinen siirtosummaennätys. Tuolloin Jiangsu Suning hankki brasilialaisen keskikenttäpelaaja Ramiresin englantilaisesta Chelseasta 28 miljoonalla eurolla.

Yhteensä kiinalaiset joukkueet laittoivat rahaa tiskiin tässä siirtoikkunassa 203,9 miljoonaa euroa, joten Aasiassa tullaan näkemään varmasti jatkossakin kovapalkkaisia pelaajia.

Valioliigassa pelataan tänään kaksi ottelua, kun Watford isännöi Chelseaa ja Everton kohtaa Newcastlen. Lue ensimmäiseksi mainittuun kamppailuun vihje tästä.

Peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Leicester-tähti viimeisteli kauden hienoimman
Jääkö Manuel Pellegrini Englantiin vai suuntaako mies La Ligaan?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa