Jacksonville Jaguars - Cleveland Browns 19.10.2014 | Jaguars vielä ilman voittoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Viime viikolla Jacksonvillen voitto oli jo lähellä, Scobee potkaisi 55 jaardista ratkaisevan yrityksen ohi

Vihje lyhyesti

– Jacksonvillen ensimmäinen voitto on tuloillaan. Viime viikonloppuna Tennesseessä joukkue oli jo hyvin lähellä. Josh Scobeen potkumaaliyritys 55 jaardin päästä loppusekunneilla meni ohi, osumalla olisi tullut voitto. Jaguars eteni Tennesseessä lupaavat 379 jaardia. Rookie-QB Bortles on pelannut tarpeeksi hyvin. Jacksonville sai viikko sitten kovan laitahyökkääjänsä Shortin mukaan peleihin, ja hän on heti ollut Bortlesin ykköskohde. Vime viikolla Shorts eteni yli sata jaardia.

[ Jaguarsin tasoitus on 5,5 pistettä. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– Cleveland on tällä kaudella voittanut kolme ja hävinnyt kaksi. Kaksi viikkoa sitten Browns nousi Tennesseetä vastaan vieraskentällä 25 pisteen takaa voittoon. Clevelandin QB Brian Hoyer on tasaisen varma ja luotettava. Joukkueen hyökkäys on tasapainossa. Ex-Texans keskushyökkääjä Ben Tate on löytänyt Clevelandista itselleen joukkueen missä hän saa pelata kykyjensä mukaan. Clelvelandin hyökkäyksen linjan sentteri Mack on sivussa loppukauden ja se kyllä haittaa hyökkäystä.

– Jaguars on hävinnyt nyt kuusi putkeen. Viime kaudella se voitti vain neljä ottelua, tämän kaudne joukkeu taitaa kyllä olla viime vuotista parempi. Jacksonvillen kerroin kotivoitolle on 3.10. Se on liikaa, Cleveland on kova joukkue, mutta sen kerroin on painunut aivan liian alas. Totals-raja ottelussa on 44,5 ja se on aikalailla kohdallaan.

Vihje: Jaguars, kerroin 3,10 Nordicbet

 

 

Lähtökohdat otteluun

Jacksonville Jaguars on pelannut tällä kaudella kuusi tappio-ottelua. Viime kaudella joukkue oli myös surkea, vuosi sitten voittoja tuli neljä koko kauden aikana. Viikko sitten Jaguars pelasi jo voittoa enteillen. Se hävisi Tennesseen kentällä kahdella pisteellä, vaikka eteni pallon kanssa noin 80 jaardia enemmän kuin Titans. Kaksi pallonmenetystä Tennesseen nollaa vastaan ratkaisivat pelin.

Sekä Jaguars että Cleveland Browns valitsivat viime draftissa ensimmäisellä kierroksella pelinrakentajat. Jacksonvillen Blake Bortles on heti noussut joukkueen ykköspelinrakentajaksi. Kovalla kohulla Clevelandiin tullut Johnny Manziel ei ole vielä päässyt pelaamaan. Manzielista on odotettu seuraavaa supertähti-QB:ta, mutta tällä kaudella hän on vielä ollut vaihtopenkillä Brian Hoyerin pelatessa. Bortles oli draftin numero kolmonen, kun Manziel napattiin numerolla 22.

Viikolla viisi Cleveland teki Tennesseetä vastaan vieraskentällä 26 pistettä peräjälkeen ja nousi voittoon. 26 pisteen nousu on vierasjoukkueiden ennätys NFL:ssä. Seuraavalla viikolla Browns voitti sitten helposti Pittsburghin kotonaan 31-10. Steelersiä vastaan Brownsin hyökäys pelasi tasapainoisen ottelun, Hoyer heitti 217 jaardia ja yhden maalia, keskushyökkääjät Ben Tate ja Isaiah Crowell uoksivat yhteensä 155 jaardia ja kolme maalia. Koko kauden osalta Clevelandilla on kolme voittoa ja kaksi tappiota.
Steelers-ottelun jälkeen Tate totesi haastattelussa, että hyvin mennyt juoksupeli ei ollut yllätys.
”Olemme uudella aikakaudella. Valmentaja Pettine kääntää tämän joukkueen kurssin”, Tate sanoi.
Suuri tekijä Clevelandin hyvissä peleissä on ollut QB Hoyer. Hänen QB-reittauksensa on NFL:n kahdeksanneksi paras. Hoeyer on heittänyt tällä kaudella seitsemän maalia ja vain yhden syötönkatkon, hän on liigan ykkönen 13.6 jaardia per onnistunut heitto –tuloksella. Hoyerin pelit Brownsissa ovat menneet saldolla 6-2. Viime kausi meni suurimmalta osin pieleen Hoyerin osalta akillesjänteen loukkaamisen vuoksi.
”Luulen, että kyse on hänen tasaisuudestaan ja varmuudestaan. Hän ei yritä olla kaikkialla. Kun ollaan tilanteessa, että tarvitaan jonkun olevan vakaa kuin kivi niin hän on”, valmentaja Pettine sanoi.
Brownsin tähti-laitahyökkääjä Josh Gordon on ollut koko kauden pelikiellossa huumerikkomuksen vuoksi. Kuinka hyvä Hoyer ja Brownsin hyökkäys olisikaan jos Gordon olisi mukana?
Brownsin hyökkäyksen linjan sentteri Alex Mack loukkaantui Steelers-ottelussa ja hän on sivussa koko loppukauden. Tämä haitannee Clevelandin peliä, Mack on pelannut yhtä jaksoisesti joka ottelun joka pelin siitä lähtien kun hän tuli liigaan vuonna 2009. Hän ei ole helposti korvattavissa. Lisäksi puolustuksen linjan Armonty Bryant loukkaantui koko loppukaudeksi.

[ Totals-raja on 44.5, alle mennään useammin kuin yli. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Jacksonvillen tappio viime viikolla Tennesseessä oli todella tiukalla. QB Blake Bortles heitti maalin Clay Harborille kun 37 sekuntia oli jäljellä peliaikaa. Jaguars sai vielä aloituspotkun itselleen onnistuneella onside potkulla ja pääsi potkumaalietäisyyden päähän, mutta Josh Scobeen 55-jaardinen yritys meni ohi.
Laitahyökkääjä Cecil Shorts oli pelipäällä viime viikolla. Hän otti kymmenen koppia ja eteni 103 jaardia. Edellisviikolla Shorts oli ollut sivussa loukkaantumisen vuoksi. Jaguars eteni Tennesseessä lupaavat 379 jaardia.
Jaguars-QB Bortles on onnistunut liki 68 prosentissa heitoistaan. Tällä tuloksella hän on NFL:n kuudenneksi paras. Viime vuonna Jaguars voitti Clevelandissa lukemin 32-28. Shorts nappasi kiinni voittomaalin kun 40 sekuntia peliaikaa oli jäljellä.
 

Perustelut vihjeelle

Vierasjoukkue Cleveland on suosikki ottelussa. Sen voittokerroin on 1.41, se on liian vähän pelattavaksi. Kotijoukkue Jaguarsista saisi 3.00 ja sitä voi pienellä kokeilla. Tasoitus on viisi pistettä ja kyllähän sekin kävisi kupongille.

Vihje: Jaguars, kerroin 3,10 Nordicbet

Veikkaussivut | Anssi