Jacksonville Jaguars - San Diego Chargers 20.10.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Jacksonville kotonaankin vain välipala San Diegolle?

Jacksonville Jaguars (+7 pistettä) – San Diego Chargers, merkki 2, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 3,60 | 1,28

 

 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ottelutarjontaa, Jacksonville Jaguars sekä San Diego Chargers iskevät yhteen. Jacksonville Jaguarsin kaudesta osattiin odotella vaikeaa ja juuri sellainenhan siitä on tätä vauhtia tulossa. Edellisellä kierroksella Jacksonville Jaguars hävisi 35-19 numeroin Denver Broncosin vieraana, kun taas puolestaan San Diego Chargers voitti 19-9 lukemin Indianapolis Coltsin. Denver Broncosille tarjottiin vedonlyöntitoimistoilla noin 24 pisteen tasoitusta, joten siitä voi jokainen lähteä miettimään, että minkälaisessa pelivireessä Jacksonville Jaguars onkaan. Joukkueiden välinen tasoerohan on merkittävä San Diego Chargersin eduksi ja myös tässä tapauksessa San Diego Chargers on ehdottomasti selkeän ennakkosuosikin asemassa.

San Diego Chargers on kulkenut alkukaudella oikeastaan voitosta tappioon ja jälleen voittoon. Vuoron perään San Diego Chargers on kokenut tappioita ja voittoja. Edellisellä kierroksella San Diego Chargers tosissaan voitti Indianapolis Coltsin, mutta sitä ennen San Diego hävisi tiukassa ottelussa Oakland Raidersille 27-17 lukemin. Nyt San Diegolle tarjotaan hienoa mahdollisuutta napata toinen voitto putkeen, sillä Jacksonville Jaguars ei ole voittanut vielä otteluakaan. Tätä menoa Jacksonville Jaguarsin kaudesta on tulossa täysi vitsi, sillä kotijoukkueen itseluottamuskaan tuskin on korkealla tasolla.

Jacksonville Jaguarsin puolustus ei ole yksinkertaisesti toiminut, sillä vastustajat ovat päässeet tekemään erinomaisia pisteitä melkeinpä ottelusta toiseen. Jacksonville Jaguars on kolmeen edelliseen otteluun antanut vastustajille noin sata pistettä, joten voittaminen on ollut tietenkin hyvin haastavaa. San Diego Chargers on kulkenut voitto sekä tappio -yhdistelmää läpi alkukauden, mutta nyt tarjotaan tosissaan hienoa tilaisuutta toisen peräkkäisen voiton nappaamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas