VIDEO: Jake Virtanen teki vuoden kivuliaimman osuman!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: Youtube
  • 10/04/2015
Jaa tämä...

Kivulias osuma

Vancouver Canucksin Jake Virtanen teki kivuliaan maalin harjoitusottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Yannick Weberin kova lämäri osui toisessa erässä Virtasen kasvoihin, ja peliväline upposi siitä suoraan Oilersin verkkoon.

19-vuotias Virtanen lähti verta vuotavana pukukoppiin paikkailtavaksi, mutta sitkeä hyökkääjä palasi vielä takaisin otteluun. Lupaava pelimies iski Vancouverin 5-2-voittoon päättyneessä ottelussa tehot 1+2, joten ilta oli varsin onnistunut ikävästä tilanteesta huolimatta. Ottelun jälkeen Virtanen oli jo muina miehinä vastailemassa median kysymyksiin, eikä muutama tikki silmäkulmassa häirinnyt menoa.

Kovat näytöt Canucksille

Kanadalais-suomalainen Virtanen on antanut hyvät näytöt Vancouverille, jonka kanssa NHL-lupauksella on tulokassopimus. NHL-raamit täyttävä Virtanen on voimahyökkääjä, joka tullaan näkemään ennemmin tai myöhemmin NHL-jäillä.

Viime kaudella Virtanen pelasi WHL-liigaa Calgary Hitmenin paidassa yhteensä 64 ottelua tehoin 26+39=65. Hyökkääjä pelasi myös Kanadan väreissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Virtasella on hyvät mahdollisuudet iskeä kovia tehoja tulevaisuudessa myös NHL-jäillä. Oilers-ottelu oli hyvä osoitus miehen kyvyistä.

Katso Virtasen kivulias osuma tästä!

Peliyhtiö Unibet lähettää runsaasti jalkapalloa ilmaiseksi live stream-palvelussaan. Otteluiden katsominen on ilmaista, kunhan pelitililläsi on rahaa vähintään yksi sentti.

Lue myös:
VIDEO: Yhdysvalloissa nähtiin huikea vaparimaali!
Haluatko lähteä VIP-matkalle El Clasicoon?