Video: Jalkapalloilijoiden epäonnistuneimmat parturireissut!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 14.6.2015

Kesä on täällä!

Kesä alkaa olla vihdoista viimein myös täällä jumalan selän takana sijaitsevassa kylmässä pohjolassa. Enää ei tarvitse pukea joka aamu pipoa päähän töihin ja kouluun lähtiessä. Aurinko lämmittää jopa niin paljon, että pää hikoilee, ja tulee tunne että pitäisikö lyhentää hiuksia? Muutenkin, suomalaiset haluavat aina näyttää mahdollisimman hyviltä sen ohi kiitävän hetken ajan jota kesäksi kutsutaan.

Jalkapalloilijat ovat moderneja seksisymboleita

Helpoin tapa tehdä itsellensä muodonmuutos on tietenkin parturissa käynti. Siinä missä hiustyylejä bongailtiin ja kopioitiin aikaisemmin eri lehtien viihdepalstoilla ja uutisissa paistattelevilta näyttelijöiltä, niin nyt seurataan urheilijoiden trendejä. Tuhannet ihmiset kopioivat jalkapalloilijoiden hiustyylejä ja ostavat pelaajien brändäämiä vaatemerkkejä. Monista urheilijoista kuten Cristiano Ronaldosta on tullutkin nykyajan kansikuvapoikia ja seksisymboleita.

Tarjolla myös kauniita jalkapalloilijoita: Video: TOP 10 naisfutaajat!

Epäonnistuneimmat parturireissut

Jos suunnittelet parturiin menoa, ja mietit että jos leikkauttaisit hiukset jollain muulla tavalla kuin edelliset 15- vuotta olet tehnyt, niin katso ensin alla oleva video. Se on varoittava esimerkki siitä, mitä miten kauheaa jälkeä parturireissu voi sinulle tehdä. Videolla esitelläänkin 13 hirveintä futiskentillä nähtyä hiustyyliä! Esimerkiksi Ghanalainen Dominic Oduro on tainnut joku sunnuntai-aamu sekoittaa tilausta tehdessään parturin ja pizzerian…

Copa Americassa esillä tämän hetken trendit

Jos mielit nähdä futareiden tämän hetkisiä tyylejä, niin ne ovat parhaiten esillä Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa Copa Americassa. Copa Americana otteluja pääset seuraaman ilmaiseksi muun muassa Bet365:n nettisivuilta. Chilessä pelattavien kisojen kentillä viilettää monia supertähtiä kuten La Ligasta ja Barcelonasta tutut kansikuvapojat Neymar ja Lionel Messi.

Lue myös: Argentiina suli lopussa Paraguayta vastaan!

Myös Euro 2016 karsintoja pelataan vielä tänään eri puolella Euroopan kenttiä. Pelejä käydään yhteensä yhdeksässä maassa. Pelejä pääset parhaiten betsaamaan Unibetin sivuilla. Unibet tarjoaa myös mielenkiintoisen jalkapalloaiheisen hulluttelukohteen, kun sivu tarjoaa mahdollisuutta lyödä vetoa kohteesta ” Koska valioliigalegenda Harry Redknapp poistuu Twitteristä”.

Kuten luvattua tässä video: ”13 hirveintä hiustyyliä futiskentiltä”. Jos itse päädyt kokeilamaan jotain seuraavista tyyleistä niin lähetä kuva toimitukseemme!